Afbeelding
Lange Jan Hotel Amersfoort

Award voor Lange Jan Hotel Amersfoort

25 januari 2019 om 06:20 Nieuws

AMERSFOORT Lange Jan Hotel Amersfoort heeft een TripAdvisor Travellers' Choice Awards 2018 gewonnen. Het hotel werd tot winnaar gekroond in de categorie Voordelige Hotels. De winnaars van een Travellers' Choice Award zijn gekozen op basis van de miljoenen beoordelingen en meningen die in het afgelopen jaar zijn ingediend door TripAdvisor-reizigers van over de hele wereld.

Dit jaar worden er awards uitgereikt aan hotels in 10 categorieën, waaronder de beste hotels algemeen, luxehotels, voordelige hotels, kleine hotels, hotels met de beste service, B&B's en pensions, romantische hotels, gezinshotels, all-inhotels en hotels met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

,,Wat een mooi begin van 2019! We zijn ontzettend trots om de titel Beste Voordelige Hotel van Nederland te mogen dragen. Nummer 1 van Amersfoort was voor ons team al een prestatie om trots op te zijn en nu ook nog eens het beste voordelige hotel van Nederland! Het kan niet op'', zegt Jorit Bons lachend. ,,Op naar nummer 1 van de wereld.''

,,De Travellers' Choice Awards voor hotels erkent dit jaar duizenden uitzonderlijke accommodaties die de hoogste cijfers voor de algemene ervaring, inclusief service, voorzieningen en prijs-kwaliteitverhouding, van reizigers over de hele wereld hebben ontvangen", zegt Brooke Ferencsik, senior director of communications. ,,De wereldwijde TripAdvisor-community heeft aan deze lijst met winnaars bijgedragen die reizigers zal inspireren en ze helpen het juiste hotel te vinden als ze hun volgende geweldige reis plannen en boeken."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie