Afbeelding
Watze D. de Haan

Stephanie Niessen nieuwe buurtnetwerker

28 januari 2019 om 07:16 lokaal

ZIELHORST/SCHOTHORST In Zielhorst en Schothorst start op 1 februari een nieuwe buurtnetwerker: Stephanie Niessen. Niessen heeft de Informatiewinkel van Indebuurt033 in de Groene Stee in Liendert gecoördineerd en neemt veel kennis en ervaring mee naar haar nieuwe werkplek.

Hoe ziet Stephanie haar nieuwe functie? ,,Allereerst moet ik beide wijken grondig leren kennen, weten wat er speelt en wat de behoeften zijn. Dan kan ik meedenken met bewoners en professionals die ideeën hebben, samen met hen concrete plannen maken, zodat we de doelen uit het wijkplan stapje voor stapje kunnen realiseren. Ik zie mijn functie vooral als 'maatwerk leveren' en 'verbinden'. Maatwerk: precies díe rol pakken die bij elke actie gewenst is. Verbinden: die mensen en die organisaties bij elkaar brengen die samen een wijkdoel kunnen realiseren."

CONTACT MET BEWONERS De afgelopen weken was Niessen al bij het WBT-Zielhorst en bij de Wijkraad Schothorst. Stephanie Niessen is bereikbaar via mail: stephanie.niessen@indebuurt033.nl en telefonisch via 06 41545986.

MULTICULTUREEL IN SCHOTHORST Netwerken, dat doet ook de wijkraad. ,,Hoe meer bewoners meedenken, hoe beter we met elkaar kunnen vaststellen welke doelen uit het wijkplan prioriteit hebben." Samen met Niessen wil de wijkraad dit jaar een multiculturele ontmoeting in de wijk organiseren.

Meedenken daarover en over andere zaken die in de wijk spelen? En meteen kennismaken met Stephanie Niessen? Kom naar de volgende vergadering van de wijkraad!

VERGADERING WIJKRAAD Op woensdag 6 februari om 19.30 uur komt de wijkraad bijeen in De Koperhorst aan de Paladijnenweg 275. Vergaderingen van de wijkraad staan open voor alle bewoners. Op www.inschothorst.nl staat meer info over de wijkraad en de agenda van de vergadering.

WIJKNETWERKBIJEENKOMST ZIELHORST Het WBT houdt de eerste wijknetwerkbijeenkomst van 2019 op maandag 18 februari in de grote zaal van 't Middelpunt aan het Spinetpad. Niessen zal daar ook aanwezig zijn. Iedereen die woont en/of werkt in Zielhorst is van harte welkom vanaf 19.30 uur. We beginnen om 20.00 uur. De agenda staat binnenkort op de wijkwebsite www.wijkzielhorst.nl.

SAMEN HANDWERKEN Met ingang van dit jaar kunnen handwerkliefhebbers elke maandag van 9.30 tot 12.00 uur samen haken, breien, borduren in 't Middelpunt. Gezellig (verder) werken aan het eigen handwerk, beetje kletsen, patronen uitzoeken, elkaar helpen, met een (gratis) kopje koffie of thee erbij. Op dinsdag liggen van 9.30 tot 12.00 uur in de foyer diverse spelletjes en legpuzzels. Schuif aan voor een spelletje of leg wat stukjes aan een legpuzzel. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Niet goed ter been? Reserveer een rit bij de WijkMobiel. Bel uiterlijk een dag tevoren naar 06-40831647. Contact: wijkraadschothorst@gmail.com / www.inschothorst.nl - wbt@wijkzielhorst.nl / www.wijkzielhorst.nl

Dit bericht wordt u aangeboden door het Buurtbestuur Schothorst/Zielhorst/De Hoef.

Communicatie Zielhorst 1 Zielhorst
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie