Marcel Benard treedt toe tot de directie van Lysias.
Marcel Benard treedt toe tot de directie van Lysias. Lysias Advies

Marcel Benard mede-directeur bij Lysias Advies

21 januari 2019 om 10:52 Nieuws Deel je nieuws

Marcel Benard mede-directeur bij Lysias Advies

AMERSFOORT – Marcel Benard is per 1 januari 2019 toegetreden tot de directie van Lysias Advies, het adviesbureau in de publieke sector. De directie bestaat nu uit Magdeleen Sturm en Marcel Benard. Sinds 2016 was Benard al managing partner. Sturm: “Gezien de sterke groei van ons adviesbureau is het van belang om de directie te versterken.”

Het adviesbureau uit Amersfoort levert sinds 2000 beleids- & organisatieadvies en interim-management in de publieke sector. Benard ging na de afronding van zijn studie bestuurskunde bij Lysias Advies werken. Sinds 2015 is hij partner. Sturm: “Hij kent het bureau door en door en is een echte cultuurdrager van het adviesbureau, met veel enthousiasme voor het publieke domein en een groot inzicht in ingewikkelde strategische en beleidsvraagstukken. Bovendien is hij in staat om de vertaalslag te maken van maatschappelijke vraagstukken naar wat dit vraagt van de adviseurs en van het bureau.” Benard zegt zelf over deze stap: “Ik maak deze graag, omdat het me nog meer mogelijkheden geeft om bij te dragen aan het bereiken van maatschappelijke impact.”

Enthousiast

Algemeen directeur Magdeleen Sturm van Lysias is blij met de toetreding van Benard tot de directie. “In de praktijk trekken Marcel en ik al volledig samen op. Hij is voor mij een ideale sparringpartner. Het is plezierig dat we dit nu ook naar buiten zichtbaar maken.” Voor meer info: www.lysiasadvies.nl

Over Lysias Advies

Lysias Advies (Amersfoort, 35 adviseurs, opgericht in 2000) werkt in het publieke domein aan projecten die ertoe doen in de maatschappij. Opdrachtgevers van dit adviesbureau zijn het Rijk, gemeenten, provincies, waterschappen, onderwijsinstellingen, GGD’s en andere organisaties die de samenleving dienen. De missie van Lysias Advies is: werken aan een mooier, duurzamer en gezonder Nederland, waarin iedereen kan meedoen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie