Loop eens binnen in de Nieuwe Kerk

1 januari 2019 om 10:34 lokaal Deel je nieuws

Op  zondagmiddag 17 februari om 15:00 verzorgt Swing Close een matinee in FLUOR, de voormalige Prodent tandpastafabriek. In de aanloop daar naar toe werkt Swing Close op zaterdagmiddag 2 februari mee aan een inloopconcert in de Nieuwe Kerk, op de kruising van de Leusderweg en de Daltonstraat.

De Nieuwe Kerk aan de Leusderweg is bekend terrein voor Swing Close: wij hebben daar ooit een benefietconcert gegeven voor de voedselbank. Het gaat ditmaal om 30 minuten zingen in een programma met andere Amersfoortse koren, net als andere jaren eigenlijk. Swing Close is om 15:30 uur aan de beurt. We zullen, net als in december j.l. in Almere, een mix brengen van nummers uit de vorige show en het nieuwe programma dat later dit jaar in “De Lieve Vrouw” te beluisteren zal zijn.

De entree van de inloopconcerten is zoals ieder jaar gratis. Voor de bezoekers van de inloopconcerten is op alle locaties een boekje aanwezig met informatie over het programma op de drie zaterdagen en een korte toelichting over de deelnemende koren. Dus noteer in uw agenda: zaterdag 2 februari, Nieuwe Kerk, 15:30 Swing Close.

Ten slotte: Swing Close heeft nog een vacature. Welke leuke enthousiaste en muzikale 1e tenor komt het koor versterken? aanmelden kan via de website: www.swingclose.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie