Filmprogramma De Lieve Vrouw

31 december 2018 om 09:53 lokaal Deel je nieuws

PREMIÈRES

BUDDY
Regie: Heddy Honigmann
"Zonder Mister waren we nu waarschijnlijk niet meer samen", aldus zijn baasje. In deze docu van Heddy Honigmann worden zes bijzondere honden geportretteerd. Ze helpen hun baasjes in het leven dat niet altijd makkelijk is.

FREE SOLO
Regie: Jimmy Chin
Alex Honnold wil freestyle de hoogste rotswand van de wereld beklimmen. Eén klein foutje is dodelijk. Deze documentaire is gefilmd door zijn vrienden, die toevallig de beste bergfilmregisseurs ter wereld zijn.

LOS VERSOS DEL OLVIDO
Regie: Alizera Khatami
Deze ontroerende, maatschappijkritische film gaat over “de morele verplichting om ons het verleden te herinneren en ons te verzetten tegen de gewelddaad van het vergeten", aldus de filmmaker.

THE ANCIENT WOODS
Regie: Mindaugas Survila
In deze ode aan de Litouwse natuur volgen we de dieren van een oerbos, zowel in de lucht als op de grond en onder water. Niet voor niets was deze film een grote bioscoop-hit in Litouwen.


SPECIALS
 

KLASSIEKER

MA 7 JAN 21.05 UUR

LOST HIGHWAY

Regie: David Lynch
Duistere David Lynch-klassieker over saxofonist Fred Madison (Bill Pullman) die wordt veroordeeld voor de moord op zijn vrouw Renée (Patricia Arquette). Oftewel: film noir to the max à la Lynch.

ROYAL OPERA HOUSE         

DO 3 JAN 12.15 UUR

THE NUTCRACKER – ENCORE
Regie: Peter Wright
Het ultieme decemberuitje voor het hele gezin, deze klassieker, die door balletliefhebbers over de hele wereld op handen wordt gedragen.

GAY

ZO 6 JAN 20.55 UUR

HARD PAINT
Regie: Filipe Matzembacher
De Braziliaanse Pedro verdient als 'NeonBoy' zijn geld door zich dansend voor de webcam sensueel in te smeren met bodypaint. Op een dag ziet hij dat 'Boy25' hem imiteert. Er volgt een ontmoeting die zijn leven verandert...

UITBUIKEN

VR 4 JAN 12.00 UUR

TWEE TOPFILMS EN EEN GEZONDE LUNCH

Klaar met kerstdiners en oliebollen? Kom op vrijdag 4 januari uitbuiken in De Lieve Vrouw. We hebben een relaxed arrangement samengesteld met twee top-films en een gezond saladebuffet met een smoothie naar keuze.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie