Filmprogramma De Lieve Vrouw

24 december 2018 om 09:05 lokaal Deel je nieuws

(VOOR)PREMIÈRES

WOMAN AT WAR
Regie: Benedikt Erlingsson
De nieuwe feelgood film van Benedikt Erlingsson (‘Of Horses and Men’) gaat over de 50-jarige Halla die de ongerepte IJslandse hooglanden wil beschermen en de oorlog verklaart aan de lokale industrie. Dan zet een weeskind haar leven op zijn kop.

SOMETHING USEFUL
Regie: Pelin Esmer
In deze poëtische roadmovie kruisen de paden van twee vrouwen tijdens een nachtelijke treinreis van Ankara naar Izmir.

STAN & OLLIE - VOORPREMIÈRE
Regie: Jon S. Baird
Het hartverwarmende, waargebeurde verhaal over wat de spectaculaire afscheidstournee had moeten worden van ’s werelds bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy. Stan & Ollie worden gespeeld door Steve Coogan en John C. Reilly.

THE FAVOURITE - VOORPREMIÈRE
Regie: Yorgos Lanthimos
Een sterrencast (o.a. Rachel Weisz en Emma Stone), een goed verhaal en zwarte humor... Kortom: de nieuwste van Yorgos Lanthimos ('The Lobster') is er een om naar uit te kijken!


SPECIALS
 

FEELGOOD FRIDAY   

VR 28 DEC 21.00 UUR

LIVE MUZIEK IN HET CAFÉ
Start met een filmpje om 19:00 uur en blijf lekker chillen met een live optreden van Manon & Paul in ons café. Zij spelen akoestische covers van bekende en minder bekende artiesten.

ROYAL OPERA HOUSE         

DO 27 DEC 20.25 UUR

THE NUTCRACKER – ENCORE
Regie: Peter Wright
Het ultieme decemberuitje voor het hele gezin, deze klassieker, die door balletliefhebbers over de hele wereld op handen wordt gedragen.

A BALANCING ACT

VR 28 DEC 16.50 UUR

MAN ON WIRE
Regie: JAMES MARSH
In 1974 liep Philippe Petit op een koord tussen de Twin Towers zonder vangnet. Het werd wel de artistieke misdaad van de eeuw genoemd. Met interviews, trucageshots, originele beelden en prachtige muziek reconstrueert James Marsh het bijzondere verhaal.

> I.s.m. Kade

JEUGD

RITA & KROKODIL 3 (AL)
Regie: Siri Melchior
Korte filmpjes voor onze allerjongste bezoekers (2+), vol grappige kleurrijke details en muzikale fragmenten. Dit keer gaan ze skiën, bakken koekjes en verkleden ze zich met Halloween. Helaas alweer het laatste deel in de serie.

DE FABELTJESKRANT & DE GROTE DIERENBOS-SPELEN (AL)
Regie: Freek Quartier
Hatsikidee! Vijftig jaar na de eerste uitzending van 'De Fabeltjeskrant' komen Meneer de Uil, Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en Ed en Willem de Bever terug met nieuwe avonturen uit het Grote Dierenbos.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie