Rider Waite tarotkaarten
Rider Waite tarotkaarten Lisanne van de Weerdhof

Korte tarotsessies bij Yogastudio Bindi

21 december 2018 om 11:02 lokaal Deel je nieuws

Vanaf januari 2019 is er iedere eerste maandagavond van de maand tussen 18 en 22 uur inloop tarot bij yogastudio Bindi (Bergstraat 6, Amersfoort). De eerste keer vindt plaats op maandag 7 januari.

Iedereen die een vraag heeft, met een dilemma zit of gewoon nieuwsgierig is, kan langskomen. De sessies bij Bindi duren 15 minuten, kosten 15 euro en worden verzorgd door Lisanne van de Weerdhof van L’eliXXor. “De eerste keer staat ook in het teken van het nieuwe jaar. Als je bijvoorbeeld wilt weten waar jij (meer) aandacht aan mag besteden in het nieuwe jaar ben je van harte welkom.”

Jezelf beter leren kennen
Hoewel de tarot ook vaak anders is gebruikt, is het een prachtige methodiek voor iedereen zichzelf beter wil leren kennen. De tarot helpt je namelijk inzicht te krijgen in je eigen patronen, denkwijzen en gedrag – en dus ga je ook zien waar de vreemde kronkels zitten en hoe het anders kan.

Verbazingwekkend
“Het is verbazingwekkend hoe in zo’n korte tijd de vinger op de zere plek gelegd kan worden. Dat komt voor een groot deel door de afbeeldingen, waardoor iemand uit z’n hoofd komt. Wat mensen zelf in de afbeeldingen zien, aangevuld met de betekenis van de eeuwenoude symboliek, raakt vaak meteen de kern. Dat maakt dat iemand met nieuwe inzichten en praktische tools naar huis gaat.”

Meer info: www.lelixxor.nl/tarot

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie