Afbeelding
Bureau Hengeveld/RTV Utrecht

Dure jas gestolen met truc in pashokje

20 december 2018 om 08:53 lokaal

AMERSFOORT Bij kledingwinkel The Stone in het centrum van Amersfoort heeft een man een dure jas gestolen. De man liep op een zaterdagmiddag de winkel aan de Utrechtsestraat binnen. Hij keek wat rond bij een rek met jassen en ging een jas passen in een pashokje. Een medewerkster zag het en vond het al wel vreemd dat hij een jas ging passen in een hokje. 

Even later gaf hij de jas terug aan de verkoopster en ging zonder iets te kopen de winkel uit. Toen de medewerkster de bewakingsbeelden controleerde, zag ze dat hij twee jassen meenam in het pashokje en dat zijn rugtas duidelijk gevulder was op het moment dat hij het pashokje weer verliet. Toen ze ging kijken bij de jas die de man haar teruggaf, ontdekte ze dat er een alarmlabel in de jaszak zit. Het is de man zo gelukt om een leren jack van het merk PME Legend ter waarde van 419 euro te stelen.

SIGNALEMENT De dader heeft een blanke huidskleur en is ongeveer 1,90 meter lang en heeft een slank postuur. Hij heeft een kaalgeschoren hoofd, donker ringbaardje, lichte ogen en slecht gebit. Hij had een donkere rugzak bij zich.
Met tips kan iedereen terecht bij de tiplijn: 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie