Sinterklaas en zijn pieten bij de Amersfoortse voetbalclub Cobu Boys
Sinterklaas en zijn pieten bij de Amersfoortse voetbalclub Cobu Boys Hien Thé

Cobu Boys scoort voor Kapoentje

29 november 2018 om 19:21 lokaal Deel je nieuws

In alle vroegte werd op 24 november voetbalvereniging Cobu Boys in Zielhorst verrast door een bezoekje van Sinterklaas en zijn Pieten. Onder de noemer ‘Scoren voor Kapoentje’ hebben alle leden vanaf JO10 deze speeldag geld opgehaald voor Stichting Sinterklaas Kapoentje.

Deze Amersfoortse stichting zorgt ervoor dat kinderen van wie de ouders geen geld hebben om Sinterklaas te vieren, op pakjesavond toch hét cadeau van hun verlanglijstje krijgen.
Alle leden van de JO10 tot de senioren hebben vooraf hun doelpunten laten sponsoren voor € 1,-. Sint kwam persoonlijk de teams aanmoedigen om zoveel mogelijk te scoren. Winst was niet per se nodig, zolang die 0 maar van het scorebord verdween! Ook de tegenstanders vonden het doel zo aansprekend dat zij spontaan een donatie deden per doelpunt, aldus Miriam Meijerink van Sinterklaas Kapoentje.


Op 3 december leveren alle teams hun enveloppen in en weten we hoeveel geld er is opgehaald. Het team dat het meeste geld heeft opgehaald, ontvangt een leuke prijs! Met de opbrengst kan Sinterklaas Kapoentje ervoor zorgen dat ook volgend jaar weer niemand de pakjesboot mist.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie