Theo van de Klundert is vestigingsmanager en tegelijk gastheer van de eigentijdse opticien in de Langestraat.
Theo van de Klundert is vestigingsmanager en tegelijk gastheer van de eigentijdse opticien in de Langestraat. Arjan Klaver

Zorg voor kijken en stijl

5 december 2018 om 17:31 Nieuws

AMERSFOORT 'Als het om je ogen gaat dan wil je kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht', opent de homepage. EyeCare is het adres voor degene die nieuwsgierig is naar de laatste trends op het gebied van brillen en glazen.

Arjan Klaver

„We zijn de eerste in de franchiseorganisatie en in de stad, die de meest geavanceerde oogmeting tot detail te meten kan uitvoeren", aldus Theo van de Klundert. Hij is vestigingsmanager en tegelijk gastheer van een eigentijdse opticien in de Langestraat.

„De oogmeting wordt verricht met het Zeiss I-Scription-meetsysteem. Dit systeem is ontwikkeld om een exact profiel van de ogen op te stellen. Het oppervlak van het oog is niet overal hetzelfde. Er wordt als het ware een 'vingerafdruk' genomen om de persoonlijke behoeften van de ogen op te sporen. Aan de hand van deze informatie worden geïndividualiseerde brillenglazen gemaakt met een ongekende nauwkeurigheid. Niet alleen de meting maar ook de resultaten hebben we in een ogenblik."

COLLECTIE MERKMONTUREN ,,Als je op zoek bent naar een bril, dan wil je vervolgens kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie merkmonturen. EyeCare volgt de modetrends op de voet en heeft de mooiste merken geselecteerd. Monturen van bijvoorbeeld Tom Ford, Calvin Klein, Lindberg, Chanel en Ray-Ban, allen volgens de laatste trends."

VINTAGE ,,Zo worden de jaren '70 brillen niet uit het oog verloren. Deze brillen staan bekend om hun eenvoud en stijl. Vintage monturen die meestal vervaardigd worden met op het oog natuurlijke elementen. Hierbij kun je denken aan metalen brillen. Klanten die zich niet laten afleiden door de modegril kunnen terecht bij de collectie van William Morris die juist de eigentijdse Londense look vertegenwoordigt. Voorts hebben we een uitgebreid assortiment brillenglazen die voorzien kunnen worden van verschillende coatings en ontspiegeling afgestemd op de persoonlijke wens en situatie."

KINDERBRILLEN ,,Dat geldt ook voor de jonge klant die uit een behoorlijke collectie kinderbrillen kan kiezen. Van sportief tot stoer waarbij degelijkheid uiteraard voorop staat."

,,Voorts hebben we een uitgebreid programma zonnebrillen van internationaal bekende merken, zoals van het prestigieuze Italiaanse designhuis Serengeti. Behalve een brede keuze in merken, kleuren en modellen zijn er ook verschillende glastypen voor zonnebrillen, zoals glazen op sterkte en polariserende glazen. Daarnaast kan de consument hier ook terecht voor contactlenzen. Kortom, iedereen die op zoek is naar een mooie bril, de nieuwste multifocale glazen en lenzen of een kwaliteitszonnebril is bij ons verzekerd van maatwerk en kwaliteit. We richten continu onze focus op een goede match tussen bril en consument."

a        [EyeCare Amersfoort, Langestraat 60, 3811 AJ Amersfoort, amersfoort@eyecare.nl, telefoonnummer 033 8700027, www.eyecare.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie