Negen kersverse gecerticifeerde vrijwilligers van Home-start
Negen kersverse gecerticifeerde vrijwilligers van Home-start M. ter Maat

Opvoedkanjers starten ondersteuning gezinnen

28 november 2018 om 13:29 lokaal Deel je nieuws

Negen nieuwe vrijwilligers gaan starten bij Home-start.

Steeds meer gezinnen maken gebruik van Humanitas Home-Start ondersteuning in de gemeente Amersfoort, Baarn, Leusden en Woudenberg. Deze support aan gezinnen werkt preventief en is bewezen effectief. Ieder gezin heeft wel eens een moeilijke periode. Een luisterend oor, een helpende hand, een steuntje in de rug kan dan heel waardevol zijn. Een verwijzing is niet nodig. Gezinnen die ondersteuning zoeken, kunnen zich aanmelden bij de Home-Start coördinator in hun gemeente.

Afgelopen week hebben negen vrijwilligers hun Home-Start certificaat ontvangen en gaan ouders met jonge kinderen tijdelijk ondersteunen. Deze hulp wordt zowel door ouders als door vrijwilligers gezien als een verrijking van hun leven.
Wil jij je opvoed- en levenservaring met gezinnen delen en ben je een dagdeel per week beschikbaar? Meld je dan nu al aan voor de voorbereidende cursus die in januari 2019 start en wordt vrijwilliger bij Home-start. Meer informatie www.home-start.nl. Klik daarna op locaties en kies de gewenste gemeente.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie