‘Winkelcentrum De Nieuwe Hof overspoeld met complimenten.’

27 november 2018 om 17:24 lokaal Deel je nieuws

Zaterdag 24 november was het winkelcentrum even het middelpunt van de eerste actie van Nieuwland Bruist. Het idee was om positieve dingen in de wijk Nieuwland onder de aandacht te brengen, de ‘complimentenlijn’. Dat leverde al gauw meer dan 70 complimenten op.

 

Bezoekers van het winkelcentrum konden hun compliment opschrijven op een kaart en ophangen aan een grote waslijn, gespannen boven de entree.

Een heleboel mensen reageerden enthousiast. Van jong tot oud hadden de mensen wel een compliment. Natuurlijk was er een aantal complimenten voor de inzet van de medewerkers van de omliggende winkels: Jumbo, Van Beest, bakkerij Groenendijk en Kruidvat. Daarnaast werd ook de school ‘de Malelande’ in het zonnetje gezet. De wijkboerderij werd genoemd als bruisend middelpunt van de wijk. De vriendelijkheid van Maria, die de daklozenkrant elke dag aanbiedt. En veel persoonlijke complimentjes aan vrienden en kennissen. Alle complimenten werden verzameld en overgebracht aan degenen voor wie ze bestemd zijn.

 

Voor een indruk van de activiteit kunt u kijken op de site amersfoort.bahai.nl/dienstbaarheidsprojecten en op de site van wijzijnnieuwland.nl.

 

De groep Nieuwland Bruist hoopt op deze en nog vele andere manieren nieuwe talenten en ideeën aan te boren. 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie