Filmprogramma De Lieve Vrouw

26 november 2018 om 14:09 lokaal Deel je nieuws

DO 29 NOV T/M WO 5 DECHet complete filmprogramma staat op www.lievevrouw.nl.

PREMIÈRES

BECOMING ASTRID               

Regie: Pernille Fischer Christensen

‘Becoming Astrid’ vertelt het verhaal van Astrid Lindgren die met haar fantasierijke kinderboeken als ‘Pippi Langkous’ symbool staat voor de vrije mens die met conventies durft te breken.

BEAUTIFUL BOY        

Regie: Felix van Groeningen

David ontdekt dat zijn zoon drugs gebruikt. Maar hoe red je iemand die niet gered wil worden? Dit waargebeurde verhaal over de onvoorwaardelijke liefde tussen vader en zoon is het Engelstalige debuut van Felix van Groeningen ‘De Helaasheid der Dingen’.


SPECIALS
 

ROYAL OPERA HOUSE         

MA 3 DEC 20.10 UUR

THE NUTCRACKER – LIVE VANUIT LONDEN
Regie: Peter Wright
Het ultieme decemberuitje voor het hele gezin, deze klassieker, die door balletliefhebbers over de hele wereld op handen wordt gedragen.

KLASSIEKER  

MA 3 DEC 21.15 UUR

LOST HIGHWAY
Regie: David Lynch
Duistere David Lynch-klassieker over saxofonist Fred Madison (Bill Pullman) die wordt veroordeeld voor de moord op zijn vrouw Renée (Patricia Arquette). Oftewel: film noir to the max à la Lynch.

DOCUMENTAIRES
 

WAD, OVERLEVEN OP DE GRENS VAN WATER EN LAND   

Regie: Ruben Smit
Wad is de eerste Nederlandse natuurfilm over het waddengebied. Ruben Smit en zijn crew registreren dit unieke Nederlandse natuurgebied en al zijn bijzondere natuurfenomenen onder- en bovenwater, in elk jaargetijde.

JEUGD
 

GORDON & PADDY EN DE ZAAK VAN DE GESTOLEN NOOTJES (AL)        

Regie: Linda Hambäck

De pientere muis Paddy is politie-inspecteur in het Dierenbos. Als twee jonge dieren vermist worden en er verhalen zijn over een gevaarlijke vos, vraagt ze hulp aan pad Gordon, de gepensioneerde inspecteur.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie