Mums&more
Mums&more Mums&More

Bij Mums&more mogen de kinderen op de muren tekenen!

23 november 2018 om 14:02 Sport/sport Deel je nieuws

Met het centrum op loopafstand, tegenover de Vue bioscoop ligt Mums&more, ontmoetingsplek voor ouders en hun kinderen. Strijk hier neer voor een goede kop koffie, een heerlijk stuk taart of voor een les. 

Oprichtsters Eva en Karlijn hebben beide jonge kinderen.  Ze merkten dat geen plek is waar het aanbod voor zwangeren en jonge kinderen samenkomt. Ga je naar zwangerschapsyoga, dan stopt het na de zwangerschap. Volg je lessen peutergym, dan stopt dat als je kind vier jaar is. Eva en Karlijn besloten een bedrijf te starten waar je zwanger binnen komt en dan vooral heel lang kan blijven! Zo groeide Mums&more uit tot een locatie waar je gezien wordtt. En het aanbod bereidt zich steeds verder uit, zo kan je er  gymmen, balletten, wobbelyoga volgen, peuterkoken, zenlessen volgen, een zwangerschapsmassage nemen en nog veel meer!

Mums&more is helemaal afgestemd op ouders met (jonge) kinderen. 
Zo is er een treintafel, autokleed, een babygym, puzzels en boekjes. Daarnaast liggen er tekenspullen. Je kinderen kunnen er zelfs op de muren tekenen; er is een speciale krijtmuur waar ze zich kunnen uitleven. 
Ook de verschoonplek is volledig ingericht; luiers, zalf, een luieremmer, billendoekjes.

Mamacafé Amersfoort
Eva en Karlijn misten een plek waar je terecht kan voor een goede kop koffie, in combinatie met de kinderwagen en die betaalbaar is. Sinds september heeft Mums&more het Mamacafé Amersfoort geopend. Dit wordt gerund door maar liefst 18 vrijwilligers. Zij organiseren tal van kook -en knutselactiviteiten, deskundigen op het gebied van huilbaby's, borstvoeding of driftbuien, maar ook gewoon een gezellig samenzin. 
Vaak zijn mamacafé's slechts 1 dagdeel per week geopend. Eva en Karlijn wilden zich hierin echter onderscheiden. Elke werkdag kan je langskomen in de ochtend!

Shop in shop met locatie ondernemers
Naast zo'n unieke ontmoetingplek is Mums&more ook gestart het het concept Shop-in-shop. Locale ondernemers kunnen een fruitkistje huren voor 6 maanden en hierin hun producten of diensten te koop aanbieden. Dus als je een leuk kraamkado, knustelpakket of een cadeautje voor de Sint zoekt, ze zijn van alle markten thuis!

Mums&more
Snoukaertlaan 7, Amersfoort
Lessen kunnen online ingepland worden op www.mumsandmore.nl 

Openingstijden Mamacafé:
Maandag t/m vrijdag 9.00-11.30 (m.u.v. schoolvakanties)

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie