Winnaars hardloopcircuit Run!033 gehuldigd tijdens Amersfoort Sportgala

22 november 2018 om 12:21 Sport/sport

AMERSFOORT Na een heel jaar met ruim twintig hardloopwedstrijden in de regio is het eindklassement van het circuit Run!033 bekend. Het door de Amersfoorters Mik Borsten en Jaap Hengeveld en met ondersteuning van Martijn Broekman opgezette circuit heeft als doel het hardlopen in en om Amersfoort op de kaart te zetten. ,,Het aantal hardloopwedstrijden en funsruns in onze 033 regio schommelt zo rond de vijfentwintig wedstrijden", zegt Hengeveld. ,,Gedurende het jaar maken wij aankondigingen en verslagen van alle runs en houden nauwgezet het puntenklassement bij."

Volgens de organisatie zijn de winnaars van het Run!033 seizoen 2017-2018 bij de heren: Koen van Dijk, Daan van Doorn en Jeroen Verboom. Bij de dames zijn Sandra van de Kieft, Anita van den Bogert en Trix Hakstege achtereenvolgens eerste, tweede en derde geworden. ,,De prijswinnaars worden jaarlijks gehuldigd tijdens het Amersfoort Sportgala, dat aanstaande maandag 26 november vanaf 20.00 uur plaatsvindt in Theater Flint", zegt Hengeveld. Er is ook een juniorenklassement en ook deze winnaars worden aanstaande maandag in het zonnetje gezet: Madelief Kok, Britt Hoff en Jolle Hoff bij de meisjes en Yordi Druijff, Jarik van de Mast en Pelle van de Bor bij de jongens nemen maandag hun juniorenprijzen in ontvangst.
De eerstvolgende wedstrijd van het nieuw RUN!033 circuit is de Sint Nicolaasloop van Quo Vadis in Bunschoten, op zaterdag 1 december. Meer op www.run033.com.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie