logo
logo Pet dutch award

Dierspecialist Manon Beijer is dierenspeciaalzaak van het jaar 2018.

15 november 2018 om 20:56 Verkiezingen/nieuws Deel je nieuws


Afgelopen weekend vond de tiende editie van de verkiezing 'dierspeciaalzaak van het jaar' plaats. Een deskundige jury beoordeelde dierspecialist Manon Beijer als een modern winkelconcept dat inspeelt op de belangrijkste trends in huisdieren. "Dierspecialist Manon Beijer is een moderne winkel met een goede uitstraling en derhalve een voorbeeld voor de branche. Het is een frisse, prettige winkel met alert en vriendelijk personeel". Zaterdag 24 November wordt dit groots gevierd. 

De jury beoordeelde welke ondernemer het afgelopen jaar de beste ondernemersprestatie heeft geleverd. In het juryrapport komt naar voren dat Dierspecialist Manon Beijer haar klanten voorziet van alle gemakken. Naast het uitgebreide assortiment vindt u ook een bakkerij, slagerij, trimsalon en doggywash in de winkel. Verder spaart u bij iedere aankoop punten die u kunt inwisselen voor kortingen. 


Bij dierspecialist Manon Beijer vindt u alles wat u nodig heeft als huisdiereigenaar. De compleet nieuwe winkel van ruim 200 m2 biedt een ruim assortiment. Denk hierbij aan huisvesting, speelgoed, (natuurlijke) voeding en zelfs een ruime huisdierenapotheek met een lijn fysiotherapie. Tijdens hun feest dag krijgt iedereen een gratis goodiebag en verloten ze een jaar lang gratis hondenvoer. 


Naast het winkelaanbod heeft Dierspeciaist Manon Beijer ook de mogelijkheid om 10.000 artikelen online te bestellen welke u in de winkel kunt ophalen of thuis laten bezorgen. 
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie