Afbeelding
Rolf Delfos

Nieuw jazztalent bij Observant

18 november 2018 om 09:47 Uit-cultuur/nieuws

OBSERVANT Een tienkoppige band vol talent staat woensdag 21 november op het podium van Stadscafé de Observant. The Royal Funk Family bestaat uit internationale studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Deze band maakte haar debuut op Rabobank Amersfoort Jazz en nu zijn ze terug in onze stad.

De bandleden zijn afkomstig uit Nederland, Colombia, Italië, Spanje en Litouwen en delen allemaal een grote liefde voor funk. Leider is de jonge virtuoze drummer Pepijn Tusveld, die inmiddels werkte met het Nationaal Jeugd Jazz Orkest, Jong Metropole, Sharp Five en het Sergio Abdoelrahman Quartet. Met deze laatste formatie wonnen ze de tweede prijs tijdens het Prinses Christina Concours 2016 en de eerste prijs tijdens het Goois Jazz Festival. De artiesten in deze band zijn stuk voor stuk onderdeel van een nieuwe, veelbelovende generatie jazzmuzikanten.

The Royal Funk Family staat woensdag 21 november op het podium van Stadscafé De Observant aan het Stadhuisplein 7. De aanvang is 20:30 uur en de entree € 5,00. Kaarten zijn te koop via de website www.observant.nl.

Annemarie Degens
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie