Team TTE/TMS
Team TTE/TMS Richard Molle

Vijf nieuwelingen op TTE Open

28 oktober 2018 om 16:20 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag was het 2e TTE Open in Leusden. Er namen 10 leden van Theo Meijer Sport deel aan dit toernooi. Sienna de Jager, Ninthe Roozendaal, Sammy Stoové, Steven Meijer, Fehed Mazin Al Saied, Ryer van Erkelens, Janise van Veldhuizen, Shanti Ruska, Britt Huber en Milan Molle van Theo Meijer Sport.

Sienna de Jager had vandaag haar 1e wedstrijd. Ze verloor weliswaar maar als een ervaren wedstrijd taekwondoka haar wedstrijd gevochten. Waar een beginneling nog wel eens wilt afwachten na een trap op haar tegenstander ging Sienna door. ze valt net buiten de prijzen

Ninthe Roozendaal had haar 1e wedstrijd vandaag en tegen België. Niet helemaal fit en erg zenuwachtig wist ze toch nog te scoren maar verloor ze de partij. Brons voor Ninthe.

Fehed Mazin Al Saied had zijn 1e wedstrijd vandaag en startte tegen België. Fehed heeft heel erg goed gevochten maar kwam wedstrijd ervaring te kort, die zijn tegenstander wel had.Hij viel net buiten de prijzen.

Sammy Stoové had haar 1e wedstrijd tegen Ierland. Sammy wist goed vol te houden, beide tegenstanders waren aan elkaar gewaagd en er moest zelfs een 3e ronde aan te pas komen om de winnaar te bepalen. Sammy wint Goud.

Shanti Ruska maakte haar 1e partij tegen Nederland behoorlijk spannend. Met een stand van 11-10 wist Shanti te winnen. In de finale tegen België kreeg Shanti het moeilijk en moest ze genoegen nemen met Zilver

Janise van Veldhuizen heeft lange tijd geen wedstrijden gedaan en wist haar finale erg spannend te maken door haar tegenstandster terug te laten komen tot 17-17. Golden Point moest de wedstrijd beslissen en gelukkig maakte Janise deze en wint ze Goud.

Britt Huber begon lekker met haar spel en wint de halve finale tegen Nederland met Point Gap. In de finale ging het minder goed en kwam Britt niet in haar spel. Ze wint Zilver.

Milan Molle vocht een gewichtsklasse hoger. Zijn 1e partij weet hij te winnen met 9-2. In de Halve finale heeft Milan ondanks zijn verlies wel lekker gevochten voor zijn gevoel. Milan wint Brons.

Steven Meijer is een ervaren ITF taekwondoka, die vandaag voor het eerst WTF ging vechten. Dat is toch een wereld van verschil. Steven heeft goed doorgezet en het ontbreekt hem aan ervaring in de WTF. Steven wint Brons

Ryer van Erkelens had 3 partijen die hij ook allemaal ruim heeft gewonnen. Met eindstanden van resp. 16-7, 12-7 en 8-3 wint hij verdient Goud.

3x goud, 2x zilver en 3x brons en veel ervaring rijker sluiten wij ons toernooi af.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie