Afbeelding
Michelle David

Michelle David met Vol 3 in Fluor

24 oktober 2018 om 09:34 Uit-cultuur/nieuws

FLUOR Gospel zit Michelle David in het bloed. Ze groeide op met de kerk, waar ze met vijf jaar oud haar eerste groep had. In 1991 deed ze auditie voor de Broadway musical 'Mama, I Want To Sing', waarmee ze een jaar later rond de wereld reisde. Tijdens het rondreizen kwam Michelle in Duitsland, waar zij in de groep 'The Golden Gospel Singers' deelnam. In 1994 kwam Michelle naar Nederland om met Stardust Theatre Productions te werken aan verschillende shows. Zo zit Michelle David niet stil!

Na haar albums Vol 1 en Vol 2 is het nu tijd voor Vol 3. De teksten van Vol 3 zijn het meest persoonlijk tot nu toe. Dit komt doordat Michelle een moeilijk jaar achter de rug heeft. In 2017 zijn enkele dierbaren van haar overleden, inclusief haar moeder. Meer dan ooit had zij de behoefte aan muziek. Muziek die haar door de moeilijke momenten sleepte, die haar troostte en haar de kracht gaf om door te gaan.

Vrijdag 26 oktober, FLUOR zaal, 20:00 uur. Tickets a 16,00 euro exclusief 1,50 euro servicekosten via fluor033.nl. Het is ook mogelijk om kaarten bij Velvet Music te kopen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie