Gasten krijgen een rondleiding in Flint
Gasten krijgen een rondleiding in Flint Pascal Music Pics

Flint geeft kijkje achter schermen

22 oktober 2018 om 11:16 lokaal Deel je nieuws

Dit theaterseizoen biedt Flint exclusieve kijkjes achter de schermen. Op vijf datums in het lopende theaterseizoen biedt het theater een rondleiding. Gebieden die normaal gesloten zijn voor bezoekers, worden deze dagen toegankelijk.

 

Flint geeft vijf keer dit theaterseizoen een tour door het theater. Op 27 oktober, 4 november, 15 december, 8 februari en 24 februari zijn de rondleidingen. Het decor van de voorstelling die dan te zien is in Flint is ook zichtbaar in sommige gevallen.

Tijdens de rondleiding wordt er meer verteld over Flint, het ontstaan, verbouwingen en wordt er bijvoorbeeld een kijkje gegeven in de kleedkamers van de artiesten, in de artiestenfoyer en op de rollenzolder van Flint. Ook gaan de bezoekers op het toneel van de zalen. De rondleidingen bevatten een beperkt aantal plaatsen.

Kaarten
Kaarten voor kijkjes achter de schermen zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie