Afbeelding
Stichting Slavakto

Amersfoortse slagerij in race voor 'Leukste van Nederland'

19 oktober 2018 om 10:24 Nieuws

AMERSFOORT De Ambachtelijke dorpsslagerij uit Amersfoort is in de race voor de titel 'Leukste slagerij van Nederland'. De Amersfoortse slagerij is na een stemperiode van vier weken met een score van 9,66 provinciewinnaar geworden van de provincie Utrecht en dingt daardoor mee naar de landelijke overwinning. 

Via de website www.leuksteslagerij.nl konden klanten van de deelnemende slagerijen vanaf 15 september stemmen op hun favoriete slager voor de verkiezing 'Leukste Slagerij 2018'. In totaal werd ruim 35.000 keer gestemd. Op basis van de stemronde is er in iedere provincie een winnaar. De ranglijst per provincie werd opgesteld op basis van een gewogen gemiddelde waarbij het aantal stemmen voor 50 procent meetelt en het gemiddelde rapportcijfer ook voor 50 procent meetelt. De Ambachtelijke dorpsslagerij uit Amersfoort kreeg 162 stemmen en werd door klanten beoordeeld met een 9,66.

Op 5 november is de landelijke finale. Tijdens 'live battles' moeten de beste slagerijen van de twaalf provincies zich bewijzen voor de jury.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie