Afbeelding
Bianca van der Linden-Snel

Klaar voor een warme winter

24 oktober 2018 om 18:01 Nieuws

AMERSFOORT De nieuwe wintercollectie ligt weer in de winkel bij Livera Emiclaer. Casual, trendy, aaibare pyjama's met hippe animal prints of in de groene tinten van nu. Livera is klaar voor de winter. De nieuwe collectie geeft een gezellig thuisgevoel.

Bianca van der Linden-Snel

Herma ter Welle is volgend jaar alweer vijf jaar eigenaresse van de vestiging in Emiclaer en is beroemd om haar ludieke acties. Ook op vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober trekken ze weer de aandacht: ,,Dan gaan wij allemaal in pyjama in de winkel staan. Wij willen met ons pyjamafeestje laten zien dat de collectie naast draagbaar ook mooi en trendy is. De badjassen en pyjama's zijn van badstof of fleece en geven je een knus, ook wel cosy, gevoel. Het is echt niet alleen geschikt voor de nacht of in de sauna."

KORTING OP NACHTKLEDING ,,Het is homewear waar je mee gezien mag worden", aldus Ter Welle. ,,De trend voor de tieners deze winter is strepen en sterren. Voor dames zijn er animal prints of groen tinten in zachte aaibare stoffen van onder andere de merken Zetex, Jenssen Denmark en uiteraard ons eigen merk Livera of Passionata. We zorgen voor een hapje en een drankje en korting op al het nachtgoed."

SHOP OF THE YEAR ,,Als hecht team gooien wij onze ziel en zaligheid in deze winkel. We proberen eruit te springen, de mensen te verrassen door zichtbaar te zijn in het winkelcentrum. Dat is ook opgevallen bij het hoofdkantoor van Livera. Wij zijn ontzettend trots op de beker die wij vorig jaar hebben gewonnen. Van alle Livera's in Nederland zijn wij Shop of the Year 2017 geworden. Naast de vertrouwde service moet je gewoon net iets meer doen. Een beetje gek doen. Wij denken niet, wij doen het."

SERVICE EN ZELFVERTROUWEN ,,Met ons vertrouwde team helpen wij onze klanten altijd erg graag. Wij weten immers wat er in de winkel ligt. Daarnaast hebben wij oog voor wat goed staat en goed zit. Dat behulpzame, het vertrouwen geven, dat zit in ons. Mensen zijn vaak erg dankbaar als wij ze fijn hebben geholpen. We staan dichtbij de klant en nemen de tijd om advies te geven bij het kiezen van de juiste lingerie. Wat is er nou leuker dan lingerie? Mooie lingerie geeft zoveel zelfvertrouwen", zegt Ter Welle.

CADEAUTIPS VOOR DE SINT Winkelcentrum Emiclaer is goed bereikbaar en de Sint kan er gratis parkeren. Het is een gemoedelijk winkelcentrum dat alles te bieden heeft. Voor Sinterklaas heeft Livera dit jaar veel cadeautips; lingerie, badjassen, pyjama's maar ook de nieuwste collectie sokken. Bij Livera kun je een eigen pyjama set of homewear outfit samenstellen met de Mix & Match collectie. Zelf een broek combineren met een top en een leuk vestje. Combineer het met een paar heerlijk warme (antislip) sokken en de winter kan beginnen.

a        [Livera Emiclaer, Emiclaerhof 364, 3823 EV Amersfoort, 033-4561066, www.livera.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie