Oud profvoetballer Robert Roest, Andre Hufman en oud trainer Peter Visee.
Oud profvoetballer Robert Roest, Andre Hufman en oud trainer Peter Visee. Andre Hufman

Met plezier en vertrouwen de weg op

24 oktober 2018 om 17:46 Nieuws

AMERSFOORT Voor Andre Hufman is een autorijles te vergelijken met sport. De leerling is de speler, de rijinstructeur de trainer/coach en het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen de scheidsrechter. „Slaagt de leerling, dan hebben wij gewonnen", weet Hufman. „Er zijn wat overwinningsfeestjes als je als rijschool het hoogste slagingspercentage hebt in de regio." ,,Wellicht komt er eind oktober nog een feestje bij als we door RTL worden gekozen tot beste rijschool van Nederland."

Arjan Klaver

In iets meer dan twintig jaar is Rijschool Hufman uitgegroeid tot een van de grootste instituten van Nederland die onderricht geeft in rijvaardigheid. Inmiddels heeft de Amersfoorter 33 rijinstructeurs en dito auto's aan zijn onderneming verbonden. Bovendien geeft hij daarnaast ook motor- en bromfiets rijlessen.

ACHTERUITKIJKSPIEGEL Als Andre Hufman in de achteruitkijkspiegel kijkt van zijn ondernemerschap, verschijnt er een grote glimlach op zijn gezicht. „Dan te bedenken dat het allemaal begonnen is met een auto van Franse makelij. Maar toen mijn rijschool begon te groeien, ben ik overgestapt op Volkswagen Golf. Er zijn immers van die momenten in je leven en die wil je goed doen. En daar hoort niet alleen een degelijke auto bij maar ook een gedegen rijopleiding die de leerling bij ons kan volgen. Wil jij je rijbewijs halen voor auto, motor, aanhanger of bromfiets? Bij Rijschool Hufman leg je de basis voor vele veilige kilometers. Wat goed is, komt snel én blijft! Dat bewijzen onze uitstekende slagingspercentages en tevreden leerlingen die na onze rijopleiding met plezier de weg op gaan. Dat kan alleen met constante kwaliteit, te beginnen met een acceptabel aantal rijlessen waarin het 'roze papiertje' gehaald kan worden. Maar denk ook aan ons volgsysteem PlanGo, theoriecursussen en niet te vergeten ons eigen oefenterrein voor de bijzondere verrichtingen voor de motor. Alleen het beste is goed genoeg voor ons."

VERKIEZING RTL Het succes van Rijschool Hufman komt omdat vanaf de start van het bedrijf nooit is afgeweken van service, maatwerk, kwaliteit en persoonlijke aandacht. „Dankzij de bedrijfswaarden plus de goede slagingspercentages en de tevredenheid van de leerling te toetsen via een enquête, zijn wij gekozen tot beste rijschool van de provincie Utrecht. Een uitverkiezing door RTL georganiseerd. Maar dat is niet genoeg. Wij hebben ambitie en willen de beste rijschool zijn van Nederland. Op 29 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. Om uitgeroepen te worden tot 's lands beste rijschool hebben wij stemmen nodig van alle leerlingen en oud-leerlingen. Dit kan via www.debestevannederland.tv/polls/rijscholen."

a [Rijschool Hufman, Langerijst 12, 3829 DC Hooglanderveen, 033 - 4532213, 06 - 54362630, info@hufman.nl, www.hufman.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie