Lancering van HighTea Favourites met de eerste verhalenschrijfsters bij het Centraal Ketelhuis in Amersfoort
Lancering van HighTea Favourites met de eerste verhalenschrijfsters bij het Centraal Ketelhuis in Amersfoort Centraal Ketelhuis

High Tea Favourites, wat is jouw verhaal?

17 oktober 2018 om 11:59 Nieuws Deel je nieuws

Waarom zouden we de mooie verhalen, ideeën en tips alleen tijdens een high tea met elkaar delen? Vrouwen vanaf de leeftijd van ongeveer 45 denken na over hun toekomst. De kinderen zijn wat groter, zelfstandiger. Het is weer tijd voor jou. Wil ik dit werk nog blijven doen de rest van mijn leven? Dat trauma uit mijn jeugd, daar wil ik nu wel eens vanaf. Is vrijwilligerswerk iets voor mij?

Op mijn platform www.highteafavourites.nl kun je sinds deze zomer de eerste verhalen van ‘gewone’ vrouwen lezen en je laten inspireren. Irene ging in therapie, Linda nam ontslag en koos voor haar passie, Marieke ging op zoek naar zichzelf in Chipangali en Patricia ging fietsen voor Orange Babies. Wat is jouw verhaal?

Heb jij in je leven ook iets meegemaakt waardoor je leven is veranderd in positieve of negatieve zin? Denk aan het roer om, het omgaan met verlies, in of juist uit de schulden, een scheiding, de zorg voor je ouders, de relatie met je moeder, je leven weer oppakken na (borst)kanker of over de ultieme reis die je leven veranderde en zo zijn er nóg veel meer onderwerpen te bedenken.

Zou je dat verhaal willen delen om daar andere vrouwen mee te inspireren? Dan nodig ik je van harte uit je verhaal op te schrijven. Op de website vind je alle informatie en kun je je aanmelden.

Tijdens een high tea met vriendinnen hebben we het natuurlijk niet alleen over werk, kinderen en relaties, we delen ook de naam van die leuke boetiek, coach of workshop. Vandaar ook ruimte voor allerlei leuks op deze site. Heb je zelf een webshop, een leuk item of bied je een dienst aan die past bij ons? Ook daar is plek voor op de site. Stuur maar door, kost niets, gratis reclame. Wel graag je verhaal erbij meesturen.

Wil je zelf je verhaal delen of ken je iemand, ik hoor het graag. Liefst door jou zelf geschreven. Geïnterviewd worden is een mogelijkheid maar ligt ook een beetje aan mijn tijd. Dit platform is namelijk een uit de hand gelopen hobby… Teksten redigeer ik uiteraard wel dus maak je daar niet te veel zorgen over. Ook krijg je de geredigeerde tekst altijd weer terug voor akkoord.

Naast je mooie, ontroerende, grappige of leerzame verhaal ontvang ik daar graag foto’s bij, liefst liggende foto’s van een groot formaat (min 1MB).

Ik zie je graag op www.highteafavourites.nl

Suzanne Torenvliet

Amersfoort

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie