De gezellige koffie corner bij bakkerij Groenendijk
De gezellige koffie corner bij bakkerij Groenendijk Groenendijk

Koffie bij bakkerij Groenendijk

9 oktober 2018 om 04:57 Nieuws Deel je nieuws

In navolging van de winkel in Nieuwland, heeft bakkerij Groenendijk per 8 oktober de winkel in Emiclaer aangepast. Nu is het ook mogelijk om in de winkel een kopje koffie met een gebakje te nuttigen.

Klanten die ook in onze winkel in Nieuwland kwamen vroegen wanneer we dit ook op Emiclaer zouden gaan doen, als dus Ilse Groenendijk. De vrouw van bakker Evert staat dagelijks in de winkel in Nieuwland en doet de kleine lunchroom nu ruim een jaar.
Niet alleen koffie hoor, zegt Ilse enthousiast. We hebben ook een kleine wisselende lunchkaart in de winkel. Denk aan desembrood  met heerlijk beleg, zoals tonijnsalade of brie, noten en honing.
En juist dat desembrood maakt het speciaal. De desem die gebruiken maken we namelijk ook zelf. Dit proef je !

De koffie komt van een kleine branderij en wordt gezet met een Italiaanse machine. Inderdaad exact dezelfde espresso apparaat als dat we in de andere winkel hebben, zegt Ilse. Waarom zou je iets veranderen dat goed is. Van een normale koffie tot een mooie Latte en van een verse Jus tot een Smoothie. Alles wordt vers gemaakt en gezet waar je bij bent.

Het bakkersechtpaar is blij met de aanpassing in de winkel in Emiclaer. Niet alleen de klanten vroeger erom, wijzelf speelden ook al een tijdje met het idee. Zeker als je ziet hoe gezellig het kan zijn in de winkel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie