Oefeningen Running Bootcamp
Oefeningen Running Bootcamp Hans Kerchman

Start nieuwe cursus Running Bootcamp

7 oktober 2018 om 22:18 Sport/sport Deel je nieuws

Op zaterdag 13 oktober start er bij Atletiek Vereniging Triathlon weer een cursus Running Bootcamp Basis. Speciaal bedoeld voor mensen die willen kennis maken met het Running Bootcampen. Wil je meedoen, geef je dan snel op, want het aantal deelnemers is beperkt ( max. 25). 

De kosten voor deze 12-weken cursus bedragen  € 45,-.

Aanmelden kan door een mailtje met een korte motivatie te sturen aan: RunningBootcamp@avtriathlon.nl.

Running Bootcamp, dat is: “sterker worden door de combinatie van krachtoefeningen en hardlopen”. Dat is goed voor je vitaliteit, algehele conditie, uithoudingsvermogen, en ook je loophouding. Dat komt je duurvermogen en snelheid ten goede en je wordt minder blessure gevoelig. Deelnemers uit eerdere groepen omschrijven het als ‘pittig, afwisselend en vooral leuk!’.

Running Bootcamp is een full body workout in combinatie met je favoriete hobby, hardlopen. Bij de krachtoefeningen gebruik je je eigen gewicht , en daarbij zo’n beetje alles wat Birkhoven te bieden heeft: heuvels, zand, (boom-)stammen, en zoals gezegd soms elkaar. In principe dus geen apparaten, banden en zware gewichten, maar… we zeggen nooit nooit.

In elke training komen de grote spiergroepen langs : arm-, romp (core)- en bil- en beenspieren. Elke training heeft een thema. In de RB Core training is er meer nadruk op de romp oefeningen. Bij Arms & Legs zijn de armen en benen aan de beurt. En wie weet, misschien ontdek je in de eerste trainingen spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had! Een bijzonder thema is de RunningBootcamp Duo training . Dan trainen we in koppels en werk je in de oefeningen samen. Net weer anders, maar zeker niet minder pittig.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie