Wies Dekkers samen met haar man Theo waren verrast met deze mooie bos bloemen, die Ans Kruisselbrink aan haar uitreikte.
Wies Dekkers samen met haar man Theo waren verrast met deze mooie bos bloemen, die Ans Kruisselbrink aan haar uitreikte. n.v.t.

Fleurig afscheid van avondgastvrouw Wies Dekkers

6 oktober 2018 om 11:47 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen woensdagavond heeft de cateringgroep van de geloofsgemeenschap Sint Martinus te Hoogland, afscheid genomen van gastvrouw Wies Dekkers. Zij is een van de vrijwilligers die actief betrokken is deze geloofsgemeenschap bij de cateringgroep. Tijdens deze avond werd zij bedankt met een mooi bos bloemen.

De cateringgroep van de Sint Martinus
Het woord “Catering” is geen Hooglands- en  ook geen Nederlands woord. Het betekent: Het zorgen voor eten en drinken op een plaats waar geen restaurant is. Dat is precies wat door een  grote groep van onze geloofsgemeenschap gedaan wordt.
Het zijn intussen bekende  gezichten die, in een schema van 1x per 4 weken dienst doen na een viering op de zondagmorgen. Minder zichtbaar misschien is de avondcatering in het parochiecentrum: "De Pastorie". Elke werkdag is er ‘s avonds iemand die zorgt dat er koffie / thee klaar staat voor de geplande vergaderingen. Ook dat wordt volgens een vast schema gedaan. Maar we moeten ook niet vergeten dat er op werkdagen elke ochtend een gastvrouw in de Pastorie aanwezig is. Margreet Franck is hier de drijvende kracht achter.

De catering tijdens concerten.
Vervolgens kennen we een groep die beschikbaar is bij de concerten. Zij krijgen het voor elkaar om binnen een half uur in de pauze een soms volle kerk van een drankje te voorzien.
Naast dit alles worden er nog vele activiteiten ondersteund die minder menskracht vergen, maar toch aandacht krijgen van de mensen van deze cateringgroep.

Oproep
Dus lijkt het u leuk om mee te doen? Meld u aan bij deze geloofsgemeenschap. De verbinding is dan gebracht en de deur staat voor u open. Het resultaat: Een brok gezelligheid

De cateringgroep die wel wat versterking kan gebruiken
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie