Autobedrijf Kreijne
Autobedrijf Kreijne Autobedrijf Kreijne

Autobedrijf Kreijne breidt activiteiten uit met autoschadeherstel

27 september 2018 om 16:59 Nieuws Deel je nieuws

Met de overname van Autoschade Simon Groot bundelen de twee familiebedrijven hun krachten, zodat Kreijne door kan groeien als een betrouwbare partner in de mobiliteitsbranche.

De autobranche verandert in rap tempo. Dat maakt het des te belangrijker om vooruit te denken. Autobedrijf Kreijne ziet de overname van Autoschade Simon Groot dan ook als een belangrijke stap voor de toekomst. Het is een stap die er mede voor moet zorgen dat Kreijne de komende jaren op nog meer onderdelen kan voorzien in de behoefte van automobilisten.

"Wij willen een compleet pakket kunnen aanbieden in de mobiliteitsbranche en daar hoort ook schadeherstel bij", legt Jasper Bijl, directeur Autobedrijf Kreijne, uit. "Autoschade Simon Groot is een bedrijf met een rijke historie. Bij Kreijne vieren we dit jaar ons 90-jarig jubileum, maar ook Simon Groot is een bekend bedrijf binnen de schadebranche en bestaat al meer dan 45 jaar."

De overname wordt officieel van kracht per 1 januari 2019. De naam Autoschade Simon Groot zal echter niet verdwijnen en ook de werknemers blijven aan boord. De dagelijkse leiding blijft in handen van Marcel Groot. Jasper Bijl: "We gaan door op de weg die we beide al jaren volgen. Persoonlijk contact staat bij Kreijne en Simon Groot hoog in het vaandel en daarom vullen we elkaar zo goed aan. Het trouwe personeel gaat mee na de overname en zij zullen de klanten met evenveel passie en plezier blijven helpen. Daar durf ik voor garant te staan."

De overname stelt Autobedrijf Kreijne in staat om erkend merkschadeherstel voor Mazda en Suzuki in eigen beheer uit te gaan voeren. Dat is anno 2018 belangrijker dan ooit, omdat auto's steeds complexer worden en voorzien zijn van diverse veiligheidssystemen. Als merkdealer van Mazda en Suzuki begrijpt Kreijne als geen ander hoe een auto in elkaar zit. Zo is de klant verzekerd van de beste kwaliteit en officiële onderdelen, terwijl ook merkgarantie gegeven wordt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie