Tim en Désirée Bosman
Tim en Désirée Bosman Dansschool Parmentier

Dans-assistenten Parmentier naar WK Showdance in Bratislava

23 september 2018 om 10:42 Sport/sport Deel je nieuws

Tim en Désirée Bosman, ervaren dans-assistenten bij Dansschool Parmentier in Amersfoort en actieve wedstrijddansers, doen dit weekend mee met een grote internationale danswedstrijd van WDSF in Bratislava, Slowakije. Zij doen mee met het onderdeel WK Showdance Standaard.

Na verschillende jaren shows gedanst te hebben bij Dansschool Parmentier besloten Tim en Désirée een officiële Showdance te maken, die aan alle regels en kwalificaties van de dansbond voldoet. Vorig jaar oktober deden zij mee aan het NK en hiermee kregen zij een kwalificatie om, als één van de twee koppels, voor Nederland mee te doen met het WK Showdance Std in Bratislava.

Er doen 17 internationale koppels mee, die eerst hun show moeten laten zien aan de organisatie. Na goedkeuring mogen zij aan de wedstrijd meedoen voor de titel.

De showdance van Tim en Désirée heet 'Kick in the Head' en is op de bigbandmuziek van Robbie Williams 'Swing both ways' en 'Swing when you're winning'. De show heeft door de muziek en kleding een 40's / 50's gevoel. En een knipoog naar Fred Astaire en Ginger Rogers met een stukje Charleston.

Tim en Désirée ontvingen vlak voor hun reis naar Bratislava ook de uitnodiging mee te doen aan het EK, dat in november in Tjechië wordt gehouden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie