De koppelpoort de poort om samen een kei te zijn voor kunst en cultuur
De koppelpoort de poort om samen een kei te zijn voor kunst en cultuur n.v.t.

Een netwerkborrel van het Amersfoorts Cultuurfonds

20 september 2018 om 20:01 Sport/sport Deel je nieuws

Het bestuur van het ACF nodigt inwoners van onze stad uit voor een netwerkborrel met Amersfoortse kunstenaars, ondernemers, vrienden donateurs van het ACF. 
Het Amersfoorts Cultuurfonds financiert sinds 2011 diverse spraakmakende en kunstzinnige projecten op het gebied van theater, muziek, wijkkunst en film. Vaak kleinschalig, vernieuwend en voor iedereen! Hoe we dat doen? Door het steunen van goede ideeën en het leggen van contacten brengen we mensen en middelen bij elkaar.

Daardoor worden nieuwe initiatieven mogelijk. En dat is dan ook het doel van deze avond: elkaar ontmoeten vanuit een gezamenlijke interesse en belangen in de Amersfoortse kunst en cultuur.

En we willen dit met je beleven op een heel bijzondere locatie: Zolder de Heerlijkheid in Hoogland. Van oudsher was dit een hooizolder, behorende bij hun biodynamische boerderij. Sinds een aantal jaren is de ruimte omgetoverd tot een sfeervolle en authentieke ontvangstruimte. Wim en Amanda Kok verwelkomen ons van harte op hun boerderij Heerlijkheid Groot Weede aan de Boetzelaerlaan 3 in Hoogland.

Voordat we gezellig met elkaar aan de borrel gaan, zullen we in een presentatie diverse culturele projecten de revue laten passeren. Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek hoe we de Amersfoortse kunst en cultuur verder kunnen ontwikkelen. Tot slot is er een muzikaal verrassingsoptreden!

Geef je voor 10 oktober 2018 door of je komt en of je iemand meeneemt? 
Stuur hier een email naar onze secretaris: secretaris@amersfoortscultuurfonds.nl als je komt.

Graag tot ziens op 6 november.

Hartelijke groet,

Bestuur ACF

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie