De Vloer Op
De Vloer Op Flint

De theaterversie van 'De Vloer Op' in Flint

20 september 2018 om 11:48 lokaal Deel je nieuws

Al jaren is het televisieprogramma ‘De Vloer Op’ van Human een hit. Regisseur Peter de Baan heeft van dit televisieprogramma een theaterversie gemaakt, die op vrijdag 28 september te zien is in Flint. Naast de gebruikelijke improvisatieopdrachten, wordt er ook ingegaan op het vak van de acteur.

In het programma ‘De Vloer Op’ worden actuele maatschappelijke en relationele dilemma’s, vaak aangedragen door trouwe fans, in een improvisatieopdracht gegoten door regisseur Peter de Baan. Deze improvisaties leiden vaak tot verrassende miniatuurtjes, de ene keer uitermate grappig, ontroerend of herkenbaar, de andere keer confronterend of tot nadenken stemmend.

In de theaterversie, ook geleid door De Baan, gaat de regisseur naast de gebruikelijke improvisatieopdrachten, ook in op het vak van de acteur. Hoe onthouden acteurs de lappen tekst bijvoorbeeld? ‘De Vloer Op’ in het theater is dus niet alleen kijken naar de boeiende, spontane creaties van een aantal topacteurs – bekend van film, tv en/of theater – maar ook een vermakelijk kijkje in de keuken.

Kaarten
Kaarten voor de voorstelling kunnen besteld worden op www.flint.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie