BAN spelers in actie
BAN spelers in actie H. Wiltschut (BAN)

BAN biedt gratis badminton proeflessen

15 september 2018 om 10:14 Sport/sport Deel je nieuws

Kom gratis en geheel vrijblijvend kennismaken met badminton bij Badmintonvereniging BAN. BAN organiseert maar drie gratis badminton proeflessen, zowel voor de jeugd als ook voor volwassenen. Junioren kunnen woensdag 19 september, 26 september en 3 oktober terecht in Sporthal de ICOON in Vathorst. Deze proeflessen starten om 16.30 uur en duren een uur. 

Volwassenen zijn welkom op donderdag 20 en 27 september en 4 oktober vanaf 20.00 uur in sportzaal de Bron. De deelnemers nemen zelf sportschoenen en sportkleding mee. BAN zorgt voor de leenrackets. Vooraf inschrijven via proefles@banbadminton.nl onder vermelding van naam, leeftijd en M/V. 

De gediplomeerde BAN trainer en begeleiders staan garant voor een leuk, leerzaam en afwisselend spelaanbod. De nieuwkomers krijgen uitleg over spelregels, maar oefenen vooral zelf verschillende soorten slagen. Ook is er gelegenheid voor onderlinge wedstrijdjes om de vaardigheden te oefenen. Alle gastspelers ontvangen na afloop van de drie bijeenkomsten een leuk BAN-badminton presentje. 

Meer informatie op de website www.banbadminton.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie