Duizend bezoekers naar eerste GekkigGeit bij Boerderij Breevoort

10 september 2018 om 11:10 Nieuws

AMERSFOORT Het allereerste kinderfestival GekkigGeit vond zondag plaats op Boerderij Breevoort in Hoogland-West. Direct vanaf de opening om 11.00 uur stroomden de bezoekers binnen. Er was dan ook veel gekkigheid te beleven bij Boerderij Breevoort; het boordevolle programma bevatte een lange lijst aan activiteiten, kijkt de organisatie terug.

Jos Tolboom, eigenaar Boerderij Breevoort: ,,Het was een heerlijke dag. Ik heb genoten van de opkomst, de kinderen en de ongedwongen sfeer. Met dit festival wilde ik mijn bedrijf laten zien en de boerderij een beetje naar de stad brengen. Dat is goed gelukt. In de organisatie werd ik professioneel ondersteund door C3Advies, Theo Polman en iaMeventz, Mariska Jacobi. Ik heb veel positieve reacties, gehoord. Al met al was het erg leuk om te doen!"
Boerderij Breevoort is een groot melkgeiten-bedrijf met achthonderd melkgeiten en zo'n tweehonderd lammeren. De boerderij is al sinds 1856 in het bezit van de familie Tolboom, Jos en Cindy Tolboom zijn de huidige eigenaars

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie