Licks & Brains Big Band
Licks & Brains Big Band Walter Goyen

Jazz meets hiphop bij de Observant

30 augustus 2018 om 12:37 lokaal Deel je nieuws

Sounds en grooves, daar gaat het om bij Licks&Brains. Deze bigband treedt samen met het hiphop-collectief Vlijmscherp woensdag 12 september op bij Stadscafé de Observant. Bij mooi weer spelen zij op de sfeervolle binnenplaats. De aanvang is 20:30 uur en de entree € 5,00.

Licks&Brains is een 19 man sterke band die jazz, funk, soul, dance, hiphop en latin weet te mengen tot een verfrissende mix van dansbare Nu-Jazz XXL. Muzikaal leider is altsaxofonist Rolf Delfos, bekend van onder meer Artvark Saxophone Quartet, the Houdini’s en de Jazzinvaders. De band heeft recent getoerd door China en speelt regelmatig met topartiesten uit de Nederlandse jazz/funk scene, zoals Eric Vloeimans, Anton Goudsmit, Ben Herman en Thijs van Leer (Focus).

Het illustere Leidse hiphop collectief Vlijmscherp bestaat uit de rappers Nick, Guss, en DJ Djo. Met meer dan 100 optredens op grote festivals en voorprogramma’s van de bekendere hiphopartiesten van Nederland, heeft Vlijmscherp inmiddels een goede live reputatie opgebouwd. Met de komst van Vlijmscherp XL en de samenwerking met Licks&Brains tillen ze nederhop naar een nieuw level en laten ze hun grote veelzijdigheid zien.

Dit concert is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten. Entreekaarten zijn verkrijgbaar via www.observant.nl.

Entree € 5,00
Stadspodium de Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
www.observant.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie