Afbeelding
Anton Havelaar

Open deurenweken Scholen in de Kunst

4 september 2018 om 09:34 Uit-cultuur/nieuws

SCHOLEN IN DE KUNST Ballet of theater? Trompet of schilderen? Doe een proefles tijdens de Open Deurenweken en maak je keuze. De Open Deurenweken van Scholen in de Kunst vinden plaats van 10 t/m 22 september in het Eemhuis. Gratis toegang.

De Open Deurenweken zijn bedoeld om vrijblijvend, gratis deel te nemen of te kijken bij diverse cursussen, rond te kijken in de cursusruimtes en sfeer te proeven. Het is tevens bedoeld als oriëntatie in het veelzijdige aanbod en makkelijker tot een keuze te komen. Door zelf deel te nemen aan één van de vele cursussen die dit seizoen van start gaan, is er alle gelegenheid daarover de nodige informatie in te winnen. Dat kan o.a. ook door een praatje aan te knopen met de aanwezige docenten of cursisten, die ter plekke aan het werk zijn.

Voor kinderen (en hun ouders) die nog twijfelen over de keuze van een muziekinstrument, diverse instrumenten willen uitproberen of kennis willen maken met docenten, organiseren we een extra open huis op zondag 9 september. www.scholenindekunst.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie