,,Ik ben een audicien met oog voor persoonlijke aandacht en service.
,,Ik ben een audicien met oog voor persoonlijke aandacht en service." Bianca van der Linden-Snel

Kaasschieter Horen ook in Vathorst

29 augustus 2018 om 17:31 Nieuws

VATHORST Kaasschieter Horen heeft zijn zevende vestiging geopend, in Vathorst. In deze schitterende vestiging denkt ondernemer Thijs van Lingen te voldoen aan de behoefte aan hooroplossingen in Amersfoort Noord.

Bianca van der Linden-Snel

,,Ja, aan de uitstraling van de winkel is veel zorg besteed. Wij zijn half juli feestelijk open gegaan. Ik krijg nu al zoveel positieve reacties. Mensen zijn aangenaam verrast door de inrichting maar ook omdat er nu een audicien in Vathorst is. Wij zitten dicht bij de mensen. Het kleinschalige karakter en het persoonlijke aspect spreekt mensen aan. Er is parkeergelegenheid voor de deur, deze staat dan ook altijd open om kennis te maken", zegt audicien Thijs van Lingen.

GEHOOR ,,Gehoor verbindt mensen. Voor een goede communicatie ben je afhankelijk van je gehoor. Ik ga tijdens het eerste gesprek met mensen gelijk de diepte in. Welke problemen ervaart iemand, in welke levensfase bevindt hij of zij zich en welke gehoorbeperking brengt dit vervolgens met zich mee. Ieder oor is anders en vraagt om een op maat gemaakte oplossing. Gaat het om lawaaierige ruimtes of om de hogere tonen? Het niet meer kunnen horen van een deurbel, een telefoon of nog belangrijker een rookmelder, het beperkt mensen. Ook daar zijn tegenwoordig mooie oplossingen voor. Met een goed gehoor staan mensen weer midden in het leven."

,,In deze goed geïsoleerde ruimte doen wij een zuiver gehooronderzoek. Samen met de klant gaan wij daarna op zoek naar een maatwerkoplossing. Een oplossing die is afgestemd op de situatie waarin hij of zij het nodig heeft. Ons advies is altijd onafhankelijk en kosteloos. Daarna bespreken wij het behandelplan. Wij leveren een hele brede collectie hoortoestellen van A-kwaliteit. Een goede begeleiding en service is minstens zo belangrijk. Wij evalueren dan ook na vier weken of het apparaat de juiste keuze is geweest. Daarnaast is er driemaal per jaar een controle. Het blijft immers elektronica dat gedurende zijn levensduur wel 25000 uren maakt, dat verdient onderhoud. Het dragen van een gehoorapparaat is in het begin wennen, maar mensen kunnen er zoveel baat bij hebben."

Ook voor op maat gemaakte zwemoordopjes of festivalgangers die hun gehoor willen beschermen is Kaasschieter Horen de juiste plek. Het serieus nemen van het gehoor op jonge leeftijd kan gehoorschade voorkomen.

TECHNIEK ,,Juist het verlenen van zorg in combinatie met techniek maakt het werk zo mooi. In gehoorapparaten zit zoveel techniek, daar moet je als gecertificeerd audicien wel affiniteit mee hebben. Met mijn werk kan ik een positieve invloed uitoefenen op de kwaliteit van leven. Ik ben een audicien op de manier zoals het ook moet zijn, met oog voor persoonlijke aandacht en service", aldus Van Lingen.

a        [Kaasschieter Horen, Cruquius 14, 3825 MH Amersfoort, www.kaasschieterbrillen.nl/oorzorg, 033-2000485.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie