Biodanza verhuist naar de Woestijgerweg

21 augustus 2018 om 15:19 lokaal Deel je nieuws

Na jarenlang te gast te zijn geweest bij Scholen in de Kunst in het ICOON in Amersfoort Vathorst zijn de lessen verplaatst naar een nieuwe locatie, namelijk de gymzaal van de SRO aan de Woestijgerweg nummer 187 A.

Alhoewel, zo nieuw blijkt deze locatie voor José en Tjeerd van Levenslicht niet te zijn: “Dit is de eerste locatie waar we Biodanza gaven in Amersfoort, we zijn hier begonnen in 2004. Toen nog in de blauwe zaal zoals wij die noemden omdat er een blauwe vloerbedekking lag” vertelt José.

Verhuizing

Ongeveer 7 jaar geleden was het dan toch tijd om een nieuwe locatie te vinden. De Koningin Wilhelminaschool aan de Stevinstraat verhuisde. Zo ontstond de mogelijkheid voor de Islamitische Bilalschool om op die locatie een samenvoeging te doen van alle scholen in Amersfoort.

Omdat er stevig verbouwd moest worden werd de school gesloten en moesten José en Tjeerd van Levenslicht op zoek naar een alternatief. Zoals gemeld werd dat gevonden bij Scholen in de Kunst in Amersfoort Vathorst.

Biodanza

Biodanza is door de jaren heen hun grootste activiteit. Ze dansen nu op 3 avonden met verschillende groepen.  Tjeerd: “We dansen op dinsdag met de basisgroep, woensdag zijn de gevorderden aan de beurt, en donderdag de vergevorderden.”

Alleen op de dinsdag kunnen nieuwe deelnemers nog instromen. De woensdag is mogelijk voor deelnemers die al langer ervaring hebben, en voor de donderdag is instroom alleen mogelijk bij jarenlange ervaring met Biodanza.

“Biodanza is een bijzondere combinatie van dans en oefeningen, waarbij geen danspasjes worden gebruikt, en dat is heel bijzonder. Biodanza biedt een simpele manier om je gezond en vitaal te voelen. Het opent en versterkt je gevoel van vreugde, eigenwaarde en zelfvertrouwen. Verlang je naar meer energie, vrij bewegen op heerlijke muziek, genieten en ontspannen, en voelen dat je leeft, dan is Biodanza zeer geschikt om in beweging te komen.” Het lijkt wel een reclamepraatje, zo gemakkelijk vertelt José over haar grote ontdekking Biodanza.

Interesse

Mocht u na het lezen van dit bericht interesse hebben om Biodanza te gaan doen dan kunt u contact opnemen met José en Tjeerd door hun te bellen of een bericht te sturen op nummer 06-43036483. Ook een email is welkom op biodanza@levenslicht.eu.

José en Tjeerd zijn eruit: Biodanza heeft hun leven totaal veranderd. En ze doen, zoals ze zelf zeggen, alleen maar leuke dingen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie