Taptoe Amersfoort een muziekfeest op hét plein!   

18 augustus 2018 om 15:32 lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 1 september aanstaande organiseert de Chr. Muziek- en Showband Juliana de 21ste editie van ‘Taptoe Amersfoort’.
Maar liefst 5 orkesten laten haar muzikale kunsten zien en horen.

Organisator Kees Jan van Loveren: “Het is ons weer gelukt om een zeer afwisselend programma te maken. Een prachtig evenement met mars- en showmuziek van hoog niveau. Daar zijn we heel blij mee. Het belooft echt een fantastische muziekavond te worden op Amersfoorts top locatie De Hof. We hopen heel veel mensen te laten genieten. Juliana biedt de Taptoe aan om bewoners en bezoekers van de stad te laten zien dat in Amersfoort ook deze culturele tak van sport op hoog niveau wordt beoefend”

Een bekend gezicht met een nieuwe naam is het eigen jeugdkorps van Show- & Marchingband Juliana, want waar zij al sinds 1936 bekend waren als ‘Bernhard’ heet het jeugdorkest vandaag de dag ‘Jong Juliana’! Alleen de naam is nieuw, het enthousiasme, de eigen sound en uitstraling is gelukkig nog steeds zoals deze de laatste jaren is geweest! Samen met ‘grote zus’ Juliana brengt Jong Juliana onder meer de show ‘Together at the Movies’, waar de twee orkesten een show brengen vol Disney filmmuziek.

Natuurlijk brengt ook Show- & Marchingband Juliana haar eigen show voor haar thuispubliek. ‘Run the World’ is een topproduct waar zij als Muzikale Ambassadeurs van de Stad Amersfoort in binnen- en buitenland het publiek mee op de banken krijgt.
Uit Vught komt het Vrijwillig Fanfarekorps der Genie. Het zijn vooral oud dienstplichtige muzikanten, die de Geniemuziek in ere houden.
De militaire inbreng komt van 1 van de 4 orkesten van de Koninklijke Landmacht, de Fanfare van het Korps Nationale Reserve, dat wekelijks op de Amersfoortse Bernhardkazerne repeteert. Zij zorgt voor een statige en muzikale show vol mooie herkenbare muziek.
Amigo Leiden is geen onbekende voor Juliana. De tamboers van Amigo stonden in maart nog met Juliana op het podium in de Ziggo Dome samen met de band ‘The Script’ en nu komen ze met het gehele orkest Amersfoort vermaken met een wervelende show vol muziek van de Britse band Coldplay.
Taptoe Amersfoort is gratis toegankelijk voor jong en oud op de Hof – het mooiste plein van de stad Amersfoort.
Via http://www.juliana-amersfoort.nl/evenementen/taptoe-amersfoort-6 is een zitplaats te reserveren voor slechts € 6,-.
zaterdag 1 september 2018, 20.00 uur, Hof

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie