Cursus Sterk met Pijn in Amersfoort

17 augustus 2018 om 17:01 lokaal Deel je nieuws

 

Ervaringsdeskundige Zelfmanagement-cursus begeleiders geven cursus over leven met chronische pijn (& vermoeidheid) in Amersfoort

Joke en Desiree organiseren een tiendelige cursus over chronische pijn in De Herberg in Nieuwland deze ervaringsdeskundigen doen dit als vrijwilligers van de Federatie Pijnpatiënten naar 1 stem (zie de gelijknamige website voor meer informatie) 

Chronische pijn kan jouw leven en dat van je omgeving behoorlijk beïnvloeden. Je vraagt niet om verandering, maar helaas denkt je lichaam hier soms anders over als je chronisch ziek wordt. Heb je er last en wil je verder met jouw leven? Ben je er klaar voor om de volgende stap te nemen. Ook met chronische pijn mag je er zijn, samen delen we de tips & trics bij je nieuwe leven.

Voorlichtingsavond

Laat je op 18 september dan inspireren met uitleg over de cursus en chronische pijn, deze twee ervaringsdeskundigen geven informatie over de cursus ‘Sterk met Pijn’. Een landelijke cursus dus ook elders te volgen indien je geen Amersfoorter bent ;-)

Inschrijven

Schrijf je in voor de informatieavond van 19.00 – 21.00 uur in Amersfoort door een e-mail te sturen aan Joke (joke.k@sterkmetpijn.nl) of Desiree (desireegroen@sterkmetpijn.nl).

WEES WELKOM!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie