Afbeelding
De Stad Amersfoort

Van cakeboxen tot sterretjes

28 december 2018 om 12:18 Advertorial_2

AMERSFOORT Kijkje nemen in het uitgebreide assortiment van Vuurwerk Waardenburg? Zij zijn dé specialist op het gebied van verschillende soorten vuurwerk. Van Romeinse kaarsen en vuurpijlen via siervuurwerk als Colourfull Clouds tot en met Space Invasion.

Arjan Klaver

„Ons adres is bij heel wat klanten in Amersfoort en de regio bekend", opent Ruud Waardenburg. „Op de eerste plaats zijn we een gerenommeerd autobedrijf dat al vanaf 1988 het juiste adres is voor goede occasions. Daarnaast zijn we vlak voor de drempel van het nieuwe jaar het adres voor vuurwerk."

,,In de afgelopen jaar hadden we een ruimte in ons pand onderverhuurd aan een ondernemer die vuurwerk verkocht. Dat is dit jaar anders. We hebben de verkooprechten overgenomen en zijn vervolgens professioneler aan het werk gegaan. Door een samenwerking met grote importeurs kunnen wij u een zeer compleet vuurwerkassortiment aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. 'Mooier kunnen we het niet maken maar wel goedkoper', zou je kunnen zeggen. Bijkomend voordeel is dat de klant een enorme keuze heeft."

Waardenburg pakt de verkoopkrant en toont op liefst acht kleurrijke pagina's wat zijn bedrijf van vrijdag 28 december tot 31 december in huis heeft. „Ons verkooppunt hebben we ook uitgebreid. Was het vorig nog slechts tien vierkante meter, het is nu het tienvoudige. Dat betekent dat we met al onze medewerkers de klant zeer snel kunnen bedienen. Lang wachten is nagenoeg uitgesloten. Uiteraard zijn de gratis parkeergelegenheden voor het pand hetzelfde gebleven evenals de bereikbaarheid. We zijn gevestigd op nog geen 400 meter van McDonald's. En wilt u weten wat het effect is van vuurwerk als het is afgestoken? Geen probleem. Op ons verkooppunt hebben we een groot scherm. Zelfs de uitwerking van onze vuurpijlen tegen een zwarte hemel is dan zichtbaar. Ons assortiment bestaat uit uiteenlopende soorten vuurwerk en uit diverse trendzettende en exclusieve collecties. We bieden in elk prijssegment het mooiste, beste en veiligste vuurwerk aan. Dat houdt vanzelfsprekend ook in: zoveel mensen, zoveel wensen! Daarom hebben wij in 2018 een assortiment voor iedereen: van de grootste cakeboxen tot de sterretjes voor de kleintjes en alles wat daar tussen zit. Zoals gezegd gaan we op 28 december knallen. Met de verkoop welteverstaan. Daarnaast verkopen we vuurwerk op 29 en 31 december. Op zondag 30 december mag er alleen besteld worden. Daar wordt overigens streng op toegezien. Terecht ook. Maar het bestellen kan ook net zo eenvoudig online. Ook daar hebben we een mogelijkheid ingebouwd om het effect van het vuurwerk te zien. Kortom, jaar in met Waardenburg Occassions en jaar uit met Vuurwerk Waardenburg. Mooier kunnen we het inderdaad niet maken."

a        [Waardenburg Auto's BV/Vuurwerk Waardenburg, Kosmonaut 25, 3824 MK Amersfoort, 033 – 4566677, vuurwerkwaardenburg@hotmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie