op weg naar een leuk uitje
op weg naar een leuk uitje K. van Twillert

PlusBus033 rijdt weer

14 augustus 2020 om 08:15 Activiteiten Deel je nieuws

Sinds enkele weken zijn de eerste vrijwilligers van PlusBus033 na 4 maanden stilstand weer op stap gegaan met inwoners van Amersfoort. In beperkte mate weliswaar, want sinds de corona uitbraak gelden er andere regels.

PlusBus033 organiseert veelzijdige uitjes voor Amersfoorters van boven de 60 jaar, waarvoor het niet makkelijk is om er alleen op uit te trekken.

Er worden uitjes georganiseerd naar markten, braderieën, voorstellingen, bezienswaardigheden, er worden mooie routes gereden en op leuke plekjes koffie gedronken of geluncht.

De afgelopen weken hebben we gekeken of het lukt om er op uit te trekken, rekening houdend met alle maatregelen. Dat is gelukt! Zowel de deelnemers als de vrijwilligers waren dolenthousiast dat ze weer ergens naartoe konden.

Intussen is er weer een beperkt programma met uitjes waar u zich voor op kunt geven. De eerste uitjes starten 17 augustus.

We zullen nog niet op volle kracht gaan rijden om zo veilig mogelijk met u op stap te kunnen gaan.

Wilt u weten waar u met PlusBus033 naartoe kunt? Kijk dan op onze site. PlusBus033.nl 

U kunt ook bellen met PlusBus033. Iedere ochtend van 10 tot 13 uur zijn er vrijwilligers aanwezig die u te woord kunnen staan.

Wij zijn er graag voor u. Wie weet tot gauw een keer in één van de bussen!

https://www.indebuurt033.nl/volwassenen-senioren/ontmoeting-volwassenen-en-senioren/plusbus033/

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie