Afbeelding
so-soest.nl

SO Soest weert zondag publiek bij wedstrijd tegen Hooglanderveen

16 september 2020 om 14:41 Corona

SOEST Voetbalvereniging SO Soest verzoekt belangstellenden voor de wedstrijd zondag tegen vv Hooglanderveen om thuis te blijven. ,,De afgelopen weken hebben wij geconstateerd dat het handhaven van de coronamaatregelen, met name de anderhalvemeter-regel, voor een grote stroom toeschouwers, niet eenvoudig te realiseren is”, schrijft voorzitter Ries de Jong namens het bestuur.

In de afgelopen periode zijn volgens de club de eerste ‘zorgelijke berichten’ over coronabesmettingen binnengekomen onder leden of hun naasten. De wedstrijd is beperkt toegankelijk voor hen die een gerelateerde reden hebben; spelers, scheidsrechters, trainers, pers, handhavende bestuurders vrijwilligers en leden die eerder die dag een wedstrijd speelden.

,,Deze beslissing nemen wij met pijn in ons hart. Wij hebben ons een half jaar verheugd op het eerste competitietreffen, in de hoop dat we het ergste coronaleed achter de rug hebben. De actualiteit is echter anders. Juist in deze periode willen en moeten wij waakzaam en alert zijn, in het belang van onze leden.”

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie