,,Met zonnepanelen op je woning bespaar je in regio Amersfoort gemiddeld 1.200 euro op jaarbasis."
,,Met zonnepanelen op je woning bespaar je in regio Amersfoort gemiddeld 1.200 euro op jaarbasis." MobiSolar

Amersfoorts bedrijf geeft set zonnepanelen van 4.500 euro weg

15 november 2023 om 09:00 Zakelijk

AMERSFOORT In tijden van toenemende inflatie en stijgende energieprijzen grijpt het zonnepanelenbedrijf MobiSolar de kans om consumenten een handje te helpen. De in Amersfoort gevestigde onderneming geeft een volledige set zonnepanelen weg ter waarde van 4.500 euro. ,,Een vroeg cadeautje voor de aankomende feestdagen.” 

Steeds meer mensen in Amersfoort kiezen voor zonnepanelen. De energietransitie is in volle gang en dat betekent dat consumenten en bedrijven overstappen op groene oplossingen. Een set zonnepanelen is een uitgave die zich relatief snel terugverdient, maar het investeringsbedrag is niet voor iedereen in één keer op te hoesten. En dus verloot MobiSolar een set panelen. Eigenaar Niels Veerman: ,,De verwachting is dat de inflatie weer stijgt en er komen meer huishoudens bij die het financieel krap hebben. Voor ons is dat reden genoeg om mensen een hart onder de riem te steken. Daarom geven we voor de feestdagen een set panelen weg.” Zonnepanelen zijn nog altijd populair. ,,We merken wel altijd dat in de herfstperiode de aanvragen iets teruglopen. Ergens begrijpelijk, want de zon schijnt minder. Maar de rest van het jaar loopt het storm met het aantal bestellingen. De komende jaren wordt de salderingsregeling afgebouwd, dus het is juist nu interessant om panelen te bestellen. Hoe sneller je zonnepanelen hebt, hoe meer profijt je krijgt.”

BESPAREN

,,Met zonnepanelen op je woning bespaar je in regio Amersfoort gemiddeld 1.200 euro op jaarbasis. Dit betekent dat je het aankoopbedrag tussen drie en vier jaar terugverdiend kunt hebben. Door de salderingsregeling die wordt afgebouwd, veranderen er wel wat regels. Je levert dan een klein beetje in, maar je bespaart alsnog flink wat geld. Om mee te doen aan deze actie ga je naar www.mobisolar.nl/winactie en vul je de gegevens in. Op 1 december maken we de winnaar bekend. Als mensen vragen hebben, dan nodigen we hen van harte uit om bij ons langs te komen op kantoor in Amersfoort. We zijn er om te helpen”, zegt Veerman.   

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie