'Verduurzamen is geen ideologie, maar brengt je wooncomfort en financiële zekerheid.'
'Verduurzamen is geen ideologie, maar brengt je wooncomfort en financiële zekerheid.' Rianne Sluis
Groener Wonen

Tijd voor Advies weet: ‘Ook zonder diepe zakken kan het duurzamer’

5 oktober 2023 om 18:54 Zakelijk

REGIO Verduurzaming hoeft geen droom te zijn voor mensen met diepe zakken. Integendeel, het is voor iedereen haalbaar én het brengt niet alleen een groenere toekomst, maar ook een comfortabelere en financieel stabielere levensstijl met zich mee.

Auke Gijsbertse, financieel specialist bij het Achterveldse ‘Tijd voor Advies’ heeft een hart voor duurzaamheid. Gewoon omdat het je leven prettiger maakt. Met een volledig gasloos kantoor geeft Gijsbertse het goede voorbeeld en laat zien dat verduurzamen niet alleen goed is voor het milieu, maar zeker ook voor de eigen gemoedsrust.

,,Verduurzamen is geen ideologie, geen mening waar je voor of tegen hoeft te zijn. Verduurzamen brengt je wooncomfort en financiële zekerheid”, weet Gijsbertse. ,,Als ik denk aan duurzaamheid, dan denk ik aan een constante aangename temperatuur in huis, altijd warme voeten, een gezonde lucht en niet te vergeten een lage energierekening. Dit alles draagt bij aan een levensstijl die rust brengt, in plaats van financiële stress.”

Verduurzamen is geen ideologie, maar brengt je wooncomfort en financiële zekerheid

LOKALE EXPERTISE

Er is op internet veel informatie te vinden. Hoe weet je nu wat de juiste informatie is? Welke maatregelen zijn zinvol? Gijsbertse deelt zijn eigen ervaring: ,,Ik heb het zelf ondervonden toen ik mijn eigen woning wilde verduurzamen. Ik vond het van onschatbare waarde om face-to-face te overleggen met een expert die je ook meteen van bruikbare tips en adviezen voorziet. Dit niveau van dienstverlening is het best haalbaar met lokale professionals. Korte communicatielijnen en hoogwaardige service zijn essentieel. Daarom werkt Tijd voor Advies nauw samen met lokale partners.”

SLUITENDE FINANCIERING

De beste vraag die iemand zichzelf kan stellen is ‘waarom zou ik niet nú verduurzamen? Waarom zou iemand de voordelen aan zich voorbij laten gaan? Aan de investeringskosten kan het niet liggen, zegt Gijsbertse: ,,Ik begrijp dat duurzame veranderingen soms aarzelend worden omarmd, maar tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om deze investeringen op een eenvoudige manier te financieren. En naast het extra wooncomfort leveren de meeste maatregelen direct meer op dan ze kosten. Banken bieden speciale producten en voordelen aan voor hen die willen verduurzamen. De overheid heeft tevens regelingen en subsidies ingesteld om de lasten te verlichten en groene keuzes aan te moedigen. Vanaf 2024 kun je zelfs een hogere hypotheek krijgen als je woning duurzaam is of je deze verduurzaamt.”

,,Vroeg of laat, we gaan naar een groene toekomst. Als nú verduurzamen direct voordeel oplevert, waarom dan nog wachten? Neem de stap naar een groenere, comfortabelere en financieel zorgeloze toekomst.”

Tijd voor Advies is te vinden aan het C.M. de Vorplein 4 in Achterveld, www.tijdvooradvies.nl.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Tijd voor Advies en maakte onderdeel uit van onze Groener Wonen-special. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Stad Amersfoort.nl? Neem dan contact op met Michel Rodenburg (06-55706846 m.rodenburg@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie