Helder in Huizen heeft een winkel vol leuke cadeaus.
Helder in Huizen heeft een winkel vol leuke cadeaus. Renee Fotografeert

‘De combinatie van cadeauwinkel en makelaardij is uniek’

27 september 2023 om 07:45 Zakelijk

AMERSFOORT Even een leuk cadeautje halen voor je naar een feestje, verjaardag of opening gaat. Het gebeurt ons allemaal af en toe dat we ons dan afvragen ‘Waar ga ik een passend presentje halen?’ In Vathorst kun je daarvoor terecht in de Cadeau Shop - Helder in Huizen.

Christa Borgers was zelf op zoek naar een geschenk en kreeg zo inspiratie voor een cadeauwinkel in Vathorst. „Met ons makelaarskantoor stylen we regelmatig een woning met leuke spullen. Daarmee hadden we dus al ervaring”, begint Borgers te vertellen. „Toen ik een cadeautje zocht, en me afvroeg waar kan ik dat hier in de buurt kopen, ontstond het idee om zelf een winkel te starten. 

NIEUW KANTOOR 

Helder in Huizen is NVM makelaar voor Amersfoort en ver daarbuiten. „In Vathorst en de omgeving van Amersfoort en ook in het Noorden van Nederland. In Groningen hebben we een back office. Vathorst is een grote wijk en heel leuk is dat er bewoners zijn uit alle windstreken. Het levert vaak verhalen op van herkenning en in de shop hebben we dan ook cadeaus die daarbij aansluiten. Het is leuk om hier de verbinding te zien.” 

STYLEN

Het NVM makelaarskantoor Helder in Huizen betrok onlangs het nieuwe pand in Vathorst en de ruimte alleen gebruiken als kantoor is niet de stijl van Borgers. „Nee, er is voldoende ruimte en het is echt een heel goede combinatie. Helder in Huizen is mijn core business. Maar er zijn zoveel raakvlakken als we een huis stylen. Met de shop zijn we nog maar net begonnen en een cadeauwinkel is heel leerzaam en ook echt leuk”, zegt Borgers vol enthousiasme. „Dit is retail. Wel wat anders en ik ben hier aan het leren.” 

BEHOEFTE

De combinatie van winkel en makelaardij is uniek. „In elk geval in Vathorst”, lacht Borgers. „Dat is nieuw en al helemaal niet standaard. Omdat we natuurlijk al behoorlijk netwerk hadden weten veel mensen ons al te vinden en komen ook weer terug. We merken echt dat Cadeau Shop - Helder in Huizen vanuit een behoefte is ontstaan.”  

Cadeau Shop - Helder in Huizen
Terschellingkade 218
3826 DJ Amersfoort
033 204 89 99

Arnoud Spaaij
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie