„Iedereen krijgt bij ons de beste prijs, dat is net zo vanzelfsprekend als het geven van advies en de kwaliteit van de producten."
„Iedereen krijgt bij ons de beste prijs, dat is net zo vanzelfsprekend als het geven van advies en de kwaliteit van de producten." Arnoud J Spaaij

‘Sanitair voor de beste prijs bij Sanidump’

20 september 2023 om 08:15 Zakelijk

AMERSFOORT Menigeen die binnenstapt bij Sanidump Amersfoort wordt verrast. Op ruim 1.000 vierkante meter is er een grote collectie sanitair te bekijken. Wie hier rondwandelt merkt al snel, hier krijg je advies met een ruime keuze uit A-merken voor de beste prijs. 

Achter de gevel van Sanidump aan de Nijverheidsweg Noord schuilt een soort walhalla van sanitairmogelijkheden. Het vriendelijke welkom van eigenaar Edwin van Denderen in de ruimtelijke entree is het begin: „Voor veel mensen zijn er maar een paar momenten in hun leven dat ze een badkamer aanschaffen. Eigenlijk doe je dat maar een of twee keer in je leven. Vaak bij aanschaf van een huis of anders bij een grote verbouwing. Dan is vrijblijvend advies, ruime keuze en gelegenheid om rustig over de mogelijkheden na te denken echt van belang”, begint Van Denderen te vertellen. „Sanidump heeft natuurlijk een sterk imago rond de prijs. En dat klopt, we leveren A-merken sanitair en tegels tegen bodemprijzen. Maar leveren komt nadat we onze klant eerst een persoonlijk advies hebben gegeven. Iedereen heeft namelijk eigen wensen wat sanitair betreft.”  

3D-TEKENING

Sanidump Amersfoort kan daarmee particulieren, de handige klusser en ook de professionele zzp-er en aannemers en projectbouwers uitstekend van dienst zijn. „We zijn inderdaad gericht op iedereen die sanitair nodig heeft in Amersfoort en omgeving en ook verder daarbuiten”, beaamt Van Denderen. „We merken vaak dat mensen wel een globaal idee hebben over hun nieuwe toilet en badkamer. Dit idee vertalen wij dan in een 3D-tekening. Daarin zit natuurlijk ook ons advies verwerkt want meedenken in de mogelijkheden en uitvoering is iets waarmee wij het verschil maken. Juist net een stapje extra doen is onderdeel van hoe wij werken. Daarom leveren we ook A-merken, dat is altijd merkbaar in de directe kwaliteit en duurzaamheid. Ook als er onverhoopt gebruik moet worden gemaakt van garantie. Je wilt immers ook na een groot aantal jaar nog volop kunnen genieten van je mooie badkamer. Het gebruiken van kwalitatieve en duurzame materialen is voor ons dan ook erg belangrijk.”

TRENDS

Trends rond kleuren en materialen volgt Sanidump op de voet. „Dat gaat geleidelijk. De grote merken vullen allemaal met enige regelmaat hun leveringsprogramma’s aan. Daar waar het ooit allemaal wit was en langzaam naar grijs en zwart ging, zien we nu dat het richting zandkleuren en wat meer uitgesproken kleuren gaat”, zegt Van Denderen. ,,Ons ongeveer tweehonderd vierkante meter tegelplein en zeshonderd vierkante meter sanitair showroom geeft een uitstekend beeld van de laatste trends waaruit je kunt kiezen.” Sanidump Amersfoort heeft doorlopende acties voor verschillende producten. „Iedereen krijgt bij ons de beste prijs, dat is net zo vanzelfsprekend als het geven van advies en de kwaliteit van de producten”,  besluit Van Denderen.

Sanidump Amersfoort
Nijverheidsweg-Noord 75
3812 PK Amersfoort
033 258 57 79
www.sanidump.nl

Arnoud Spaaij
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie