OIM Voetzorg heet nu Kievit Orthopedie.
OIM Voetzorg heet nu Kievit Orthopedie. Kievit Orthopedie

Kievit Orthopedie Amersfoort: ‘Er is veel mogelijk’

3 augustus 2023 om 10:20 Zakelijk

AMERSFOORT Aanbieder van Orthopedische Schoenen, OIM Voetzorg heeft onlangs een naamsverandering doorgevoerd. De nieuwe naam is Kievit Orthopedie. Het bedrijf is onder andere te vinden in Amersfoort, Almere en Zeist. 

Pascal van der Burgt, operationeel directeur: ,,In 2022 zijn OIM Voetzorg en OIM Orthopedie twee aparte, zelfstandige bedrijven geworden. Het werd toen snel duidelijk dat er een situatie zou ontstaan die niet werkbaar is als beide namen, OIM Voetzorg en OIM Orthopedie, gehanteerd zouden blijven. Door de gelijkende namen ontstond verwarring bij zowel onze patiënten als de patiënten van OIM Orthopedie. Om duidelijkheid te creëren hebben we, ook in samenspraak met OIM Orthopedie, besloten om de naam OIM Voetzorg niet langer te hanteren.”

DUIDELIJKHEID

Er is nu een duidelijk verschil tussen Kievit Orthopedie (orthopedische schoenen) en OIM Orthopedie (orthesen, prothesen en compressiezorg). ,,Met deze nieuwe naam hebben we een frisse start gemaakt en bouwen we aan iets moois. We vertrouwen erop dat deze keuze bijdraagt aan een gezonde toekomst voor ons bedrijf”, aldus Van der Burgt. Het gaat alleen om een nieuwe handelsnaam en een nieuwe uitstraling. In de organisatie verandert niets, de spreekuren worden voortgezet door dezelfde gezichten op dezelfde locaties.

VEEL MOGELIJK

Als voetklachten niet opgelost kunnen worden met goede confectieschoenen of steunzolen, dan bieden orthopedische schoenen vaak uitkomst. Kievit Orthopedie biedt volledig orthopedische, semi-orthopedische en aangepaste schoenen aan in heel Nederland. Het is goed om te weten dat orthopedische schoenen tegenwoordig geen grote, onhandige, zware schoenen meer hoeven te zijn. Er is met moderne technieken veel mogelijk om goede én mooie schoenen op maat te maken. Soms zijn orthopedische schoenen qua uiterlijk nauwelijks te onderscheiden van schoenen in een schoenenwinkel. Bij Kievit Orthopedie is de klant verzekerd van goede kwaliteit en modieuze schoenen.

Kievit Orthopedie
088 454 77 87
info@kievitorthopedie.nl
www.kievitorthopedie.nl

Deze advertorial wordt u aangeboden door Kievit Orthopedie. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Stad Amersfoort.nl? Neem dan contact op met Michel Rodenburg (06-55706846 m.rodenburg@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie