Bezorgdienst Flink, Zorgboodschap en Leef3.nu gaan ouderen van maaltijden voorzien.
Bezorgdienst Flink, Zorgboodschap en Leef3.nu gaan ouderen van maaltijden voorzien. Eigen foto

Vers bereide zorgmaaltijden voor senioren in regio Amersfoort

4 juli 2023 om 08:30 Zakelijk

AMERSFOORT Boodschappen bezorgdienst Flink, Zorgboodschap en Leef3.nu gaan samenwerken om senioren in de regio Amersfoort te voorzien van zorgmaaltijden.

Het assortiment bestaat uit kant-en-klare maaltijden met bouwstoffen goed voor de gezondheid en zijn bereid met seizoensgroenten. Zo kunnen de ouderen onder andere kiezen uit kipsaté in pindasaus met bami goreng, lasagne, of rookworst met jus en stamppot boerenkool. Deze maaltijden zijn volledig afgestemd op de behoeftes en worden per fiets bezorgd door Flink. Zo draagt de boodschappen bezorgdienst bij aan het doel van Leef3.nu om ouderen zo lang en plezierig mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen.

BEHOEFTE AAN GEMAK 

Het aantal ouderen in Nederland groeit en Jan Jans, manager bij Leef3.nu, ziet dat er veel behoefte is aan gemak. ,,Er is veel vraag naar vers bereide maaltijden, maar ook om eenvoudig boodschappen te kunnen bestellen. We hebben samen met Flink een assortiment ontwikkeld, speciaal voor senioren: tien kant-en-klare zorgmaaltijden, die kunnen worden aangevuld met dagelijkse boodschappen via de app van Flink.”

Deze specifieke oplossing voor de seniorenmarkt wordt als concept uitgerold in Amersfoort. Flink, een snelle bezorgservice per fiets, is al enige tijd in Amersfoort actief. Robin Kiesler, managing director: ,,Door de samenwerking met Zorgboodschap en Leef3.nu kunnen nog meer ouderen makkelijk aan producten en maaltijden komen. Het is waardevol als mensen zo lang en plezierig mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen.” Zorgboodschap levert al jaren maaltijden, eten en drinken aan zorginstellingen. ,,Hierdoor weten we goed wat de behoeftes van senioren zijn”, aldus Vincent Bos, Algemeen Directeur Zorgboodschap. ,,Onze verse maaltijden zijn specifiek ontwikkeld voor deze doelgroep en sluiten naadloos aan bij persoonlijke wensen zoals halal, glutenvrij of natriumarm.”

Inwoners van Amersfoort kunnen op twee manieren bestellen. Als lid van Leef3.nu kan men via www.leef3.nu/flink de persoonlijke kortingscode aanvragen. Deze geeft recht op 3 x 10% korting en 3 x gratis bezorging bij een bestelling in de Flink App.

Amersfoorters met een Mantelzorgpas kunnen via www.mantelzorgpas.nl een persoonlijke kortingscode van 15,00 euro aanvragen. Zij ontvangen deze code, die eenmalig kan worden ingezet voor maaltijden en overige boodschappen, en de link naar de Zorgmaaltijd pagina in de Flink App.

Marco Jansen
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie