Marcel Goemond vindt goed contact en de beste service heel belangrijk.
Marcel Goemond vindt goed contact en de beste service heel belangrijk. Arnoud J Spaaij
De Etalage

Vakgarage Isselt bestaat tien jaar: ‘Ik wil klanten persoonlijk kennen’

25 maart 2023 om 13:18 Zakelijk

AMERSFOORT 2023 is een feestjaar voor Vakgarage Isselt. Het bedrijf bestond onlangs tien jaar met Marcel Goemaat als eigenaar en hij wil graag dat ook alle klanten daar een beetje plezier aan beleven.

In de afgelopen tien jaar wist Marcel Goemaat al heel wat mooie mijlpalen te bereiken. Een indrukwekkende gemiddelde score van 9,5 kreeg hij al eens als waardering van zijn klanten over meer dan duizend reviews. En de Vakgarage werd door de ANWB al eens uitgeroepen tot beste autobedrijf van de provincie Utrecht.

Tijdens de reparatie en het onderhoud hebben we direct contact met de klant. Die openheid krijgt altijd veel waardering

Goemaat werkt dan ook continu aan het verlenen van optimale service aan zijn klanten. „Onlangs hebben we een extra vervangende bedrijfsauto toegevoegd, waardoor we nu vijf auto’s ter beschikking hebben voor klanten die hun wagen wat langer moeten missen. Vervangend vervoer wordt zeer gewaardeerd door onze klanten en naast auto’s hebben we daarvoor ook twaalf fietsen ter beschikking.“

PERSOONLIJK

Korte lijnen, snel schakelen en een vriendelijke persoonlijke aanpak zijn ongetwijfeld de kracht van Vakgarage Isselt. „Zeker”, meent Goemaat. „Ik denk dat wij daarin uitblinken. Tijdens de reparatie en het onderhoud hebben we direct contact met de klant. Die openheid krijgt altijd veel waardering. Het is voor ons net zo normaal als de kwaliteit van het werk en de technische service. Dat is echt een vanzelfsprekendheid voor ons.“

Bij iedere APK geven we dit jaar een fles lekkere wijn weg. En we hebben nog meer leuke plannen om deze mijlpaal te vieren

LOKALE BINDING

Vakgarage Isselt heeft een zeer sterke lokale binding. „Met klanten en ook met leveranciers, verenigingen en clubs”, legt Goemaat uit. ,,Als lokale garage hebben wij de voordelen van de landelijke Vakgarage-organisatie en we zijn toch merkonafhankelijk. Eén van die voordelen is dat we vaak voordeliger kunnen werken dan grote merken en hun dealers. En ook daarin zijn onze persoonlijke aanpak met ons vakkundige team en de optimale service heel belangrijk. Ik wil klanten niet alleen persoonlijk informeren, maar ze ook persoonlijk kennen. Wat er ook moet gebeuren, wij doen dat altijd met een glimlach. Mijn streven blijft om de beste garage van Amersfoort te zijn.”

Het tienjarig bestaan van Vakgarage Isselt viert Goemaat daarom samen met zijn klanten. „Ons klantenbestand groeit gestaag en toch gaan we iedereen een traktatie geven. Bij iedere APK geven we dit jaar een fles lekkere wijn weg. En we hebben nog meer leuke plannen om deze mijlpaal te vieren. Maar wat, dat blijft nog even een verrassing.” 

Vakgarage Isselt, Radonweg 20, 3812RL Amersfoort, tel. 033-4637470, www.vakgarage-isselt.nl.

In De Etalage
Wilt u ook uw product, dienst of onderneming voor een breed publiek in het spotlicht zetten door middel van bijlage De Etalage? Neem contact op met Michel Rodenburg (06-55706846 m.rodenburg@bdu.nl) of onze verkoopafdeling (tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl) voor al onze mogelijkheden in de nieuwsbladen de Leusder Krant, Stad Nijkerk, De Stad Amersfoort én al onze online kanalen.

Arnoud Spaaij
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie