Het team van Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof.
Het team van Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof. Arnoud J Spaaij

Jochem Diekerhof opent slagerij in Kraailandhof

7 december 2022 om 12:30 Zakelijk

HOOGLAND De rijkelijk gevulde winkel van Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof opende recent haar deuren in winkelcentrum Kraailandhof. Sinds 1 december is er weer een prachtige slagerij bij in de regio.

Slager Jochem Diekerhof is geen onbekende in Amersfoort. Sinds 1991 beoefent Diekerhof met hart en ziel het slagersvak en al twaalf jaar lang was hij slager in Amersfoort. Het is dus eigenlijk heel logisch dat hij nu een prachtige slagerswinkel heeft geopend in Hoogland. De winkel in Hoogland is een van drie filialen van Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof in de regio.

DAGVERSE MAALTIJDEN EN DELICATESSEN In winkelcentrum Kraailandhof biedt de slagerij een uiterst ruime keuze uit heerlijk en eerlijk vlees en ook salades, delicatessen en dagverse maaltijden. „Vers”, zegt Annemieke de With, filiaalchef in de winkel in Hoogland, en ze legt uit wat daarmee bedoeld wordt. „De producten worden centraal in onze eigen slagerij en worstenmakerij voor al onze winkels voorbereid. Sommige dagverse producten maken we hier in de winkel verder klaar. Onze vleesproducten worden op de beste kwaliteit geselecteerd, zijn onbewerkt en natuurlijk zonder toevoegingen. De selectie voor de beste stukken vlees gebeurt tijdens het uitbenen en is een ambachtelijk proces waar onze eigen vakslagers garant voor staan. Jochem zelf is een van de mensen in dit filiaal en hij neemt dat ambachtelijke deel van het vak voor zijn rekening. Samen met collega Claudia Oskam zijn we hier in Hoogland opgestart. We houden van de slagerij en van de winkel. Het contact met klanten, uitleg over onze producten en advies over de bereiding thuis. Dat hoort bij het vak. We houden ervan en vinden het ook echt leuk”, zegt De With enthousiast.  

FEESTELIJKE OPENING De opening van de derde vestiging van Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof gaat niet ongemerkt voorbij. Vrijdagmiddag 9 december is er een feestje in de winkel. „Voor de buurt, collega’s uit Kraailandhof, belangstellenden en”, Diekerhof gaat lachend verder, „eigenlijk voor iedereen die gewoon even een kijkje wil nemen.” Vanaf 16.00 uur tot 21.00 uur staan de winkeldeuren open. „En natuurlijk zorgen we voor een drankje en een hapje”, voegt De With toe. 

door Arnoud J Spaaij  

Ambachtelijke Slagerij Jochem Diekerhof
Kraailandhof 53
3828 JP Hoogland

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie